Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Pentru acesta reteta se aleg dovlecei tineri, foarte proaspeti.
Pentru acesta reteta se aleg dovlecei tineri, foarte proaspeti.
Ingrediente:
- 1 kg dovlecei in floare,
- 2 linguri ulei,
- 100 grame arpagic,
- 2 lingurite marar
- patrunjel verde tocat.
Mod de preparare:
Dovleceii se spala numai si se rumenesc intr-o cratita cu putin ulei.
Separat se prajeste usor, de asemenea in ulei, arpagicul, se stinge cu putina apa si se lasa sa fiarba inabusit, pana se inmoaie.
Se pune arpagicul in aceeasi cratita cu dovleceii, se adauga putina apa, verdeata tocata si se potriveste de sare.
Se poate adauga in sos si zeama de la o jumatate de lamaie. Se dau la cuptor si cand sunt gata, se servesc dupa ce s-au mai racorit.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.