Cum te va surprinde barbatul din viata ta. Zodia face diferenta

Cum te va surprinde barbatul din viata ta. Zodia face diferenta

Daca te afli intr-o relatie, cu siguranta astepti surprize placute din partea iubitului/sotului. Insa oricat de surprinzator va dori sa fie, alesul inimii tale se va comporta conform unor sabloane pe care zodia in care s-a nascut le scoate la suprafata. Cel putin asta spun astrologii.

Cum te va surprinde iubitul/sotul tau in functie de zodie:

Berbec. Acest nativ are mai mereu initiativa. La fel procedeaza si cand vine vorba de romantism. E posibil sa te trezesti cu o invitatie neasteptata la restaurantul care-ti place sau cu florile preferate la usa. Nu e mereu atent la detalii, asa ca e posibil sa greseasca locatia restaurantului. Dar nu te supara...Gestul arata cat te iubeste!

Taur. Pasiunea si atentia il caracterizeaza pe Taur. Uneori, insa, e tras in jos de lipsa iniativei. Daca te iubeste, va trece peste acest neajuns si te va surprinde cu, sa zicem, o cina romantica pregatita acasa. Nu vor lipsi din décor petalele de trandafiri si lumanarile. Masajul e garantat pentru o noapte de neuitat...

Gemeni. Prietenosi, acesti nativi se inconjoara de oameni. Un asemenea barbat te va surprinde in locuri vii, acolo unde poti cunoaste alte persoane si unde vei trai experiente noi. Asadar, o vacanta surprinzatoare e oricand posibila.

Rac. Acest nativ e familist convins, asa ca iubeste sa petreaca acasa. Te va surprinde cu o cina romantica, dupa o zi incarcata. Te va rasfata cum doar el stie.

Leu. Mandru, narcisist si dramatic prin toti porii, Leul va pune in aplicare surprize mai putin ibisnuite. S-ar putea sa primesti cadouri scumpe sau piese vestimentare de la brand-uri celebre..

Fecioara . Acest nativ e obsedat de ordine. Daca exista lucruri care nu sunt aranjate, barbatul din Fecioara se va apuca de curatenie. Cand vine, insa, vorba de romantism, e mereu omul potrivit la locul potrivit.

Balanta adora calatoriile, locurile noi, asa ca asteapta-te la vacante multe din partea sa. Simtul estetic e o calitate la acest nativ, deci te va sfatui cu privirele la garderobele tale, fara a incerca sa te controleze, insa.

Scorpion. Pasiunea si exprimarea emotiilor il caracterizeaza pe acest nativ. Vacantele la mare sau la munte sunt mereu pe agenda sa.

Sagetator. E indragostit de calatorii si iti va impartasi si tie aceasta pasiune. Experientele inedite vor fi la ordinea zilei , daca te afli intr-o relatie cu un Sagetator.

Capricorn. Isi controleaza cu usrinta sentimentele si e capabil sa te surprinda pentru ca face lucrurile fara greseala mereu. Te va trata exact asa cum doresti, te va duce in locurile pe care le preferi si iti va spune ce vrei sa auzi.

Varsator. E romantic, dar are darul de a distruge realtii, atunci cand nu-i convine ceva. Totusi, te poate surprinde incercand sa evite acest lucru. Practic, el chiar va veni la timp la intalnire si va planifica o multime de activitati pentru voi doi. in acest fel iti demonstreaza ca te place, iar pe masura ce timpul trece, va putea sa se deschida si sa iti impartaseasca cele mai frumoase sentimente.

Pesti. Romantic si iubitor de magie, Pestele te va surprinde mereu in mod artistic. Te va duce la concerte sau iti va canta melodii care il fac sa se gandeasca la tine. Te va face sa razi si iti va multumi pentru ca esti muza lui.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Multe femei, in special cele tinere, se simt adesea nesigure in relatiile lor de dragoste. Ei bine,...
Micile neintelegeri duc adesea la certuri in randul cuplurilor. Exista vreo cale de a nu te certa...
Te-ai intrebat vreodata cand se maturizeaza cu adevarat un barbat si ce inseamna asta? Nu exista o...