Zodii. Cum alegem CADOUL perfect pentru FECIOARA

Zodii. Cum alegem CADOUL perfect pentru FECIOARA

O persoana aflata in zodia Fecioara este nascuta in perioada 23 august - 22 septembrie. Se spune despre acesti nativi ca sunt foarte inteligenti, modesti, implicati, organizati si veseli.

O fecioara isi selecteaza cu atentie prietenii. Asa ca daca ai ajuns in cercul sau, inseamna ca ai meritat. Iar daca ai meritat, nu vrei sa strici impresia foarte buna, oferindu-i, de ziua sa, un cadou nepotrivit. Iar daca Fecioara mai e si iubita ta, darul trebuie sa fie cu adevarat iesit din comun. Altfel, sigur se va arata nemultumita. Si asta pentru ca Fecioarele sunt niste pretentioase. Aceasta trasatura este un efect al perfectionismului de care ele dau dovada.

Cadouri pentru femeia Fecioara:

- perfectionista prin definitie, Fecioara uraste kitsch-urile. Deci, nici sa nu te gandesti la ceva ieftin si fara gust. Ai putea sa te concentrezi pe: abonamente la SPA, obiecte de mobilier din lemn natural, tratamente corporale pe baza de extracte naturiste, , flori si tot ce ii poate afecta aspectul fizic sau sufletesc.

- sanatatea e foarte importanta pentru acest nativ. Asa ca ii poti darui: lectii de yoga, o vacanta intrr-o statiunea balneara, abonament la sala de gimnastica.

- este o tipa care traieste cu impresia ca se pricepe la toate, asa ca o carte din categoria "cum sa faci" i se va potrivi ca o manusa. Se va bucura si daca alegi o carte de: psihologie, de gatit, de gradinarit, de cusut.

- e pretentioasa, dar nu pompoasa. Nu va aprecia cadourile scumpe, mai ales daca aveti bugetul la comun. Pune accent, in schimb, pe adourile personalizate.

- ii poti cumpara, de asemenea, o rama sau un set de rame pentru poze pe care sa le tina la birou, un scaun mai impozant decat cel pe care sta la birou, etc.

- e foarte harnica si acasa, asa ca ii poti cumpara un aspirator care sa o ajute la curatenie.

Cadouri pentru barbatul Fecioara:

- barbatul fecioara e tipicar si ordonat, cunoscut adesea ca barbatul casatorit cu munca. In aceste conditii, trebuie sa-i cumperi un cadou pe masura: o servieta din piele, pe care s-ofoloseasca mandru in fiecare zi de munca.

- are putin timp liber, dar stie sa-l petreaca relaxant, jucand un sah sau o tabla cu prietenii. Cumpara-i un set din aceasta gama si va fi fericit.

- agenda cu coperti din piele. Munceste mult si se va bucura sa aiba o agenda nou si aratoasa in sertarul din biroul sau.

- un stilou vintage.

- un ceas de birou care il va ajuta si mai mult sa se organizeze.

- articole de securitate si siguranta (yala, lacate, incuietori) - organizarea presupune si siguranta.

- articole pentru ingrijirea animalelor de casa - un cadou potrivit , atat pentru femeia cat si pentru barbatul din aceasta zodie.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

O persoana aflata in zodia Balanta este nascuta in perioada 23 septembrie- 22 octombrie. Se spune despre...
O persoana aflata in zodia Leu este nascuta in perioada 23 iulie - 22 august. Se spune...
O persoana aflata in zodia Rac este nascuta in perioada 22 iunie – 21 iulie. Se spune...