Cum sa recunosti un MINCINOS. Zodiile te ajuta

Cum sa recunosti un MINCINOS. Zodiile te ajuta

Minciuna e blamata de toata lumea, insa e folosita de multi oameni. Acest paradox are si o latura fireasca. O persoana care minte pentru a proteja sau pentru a se proteja, poate avea anumite circumstante atenuante. In schimb, minciunile spuse din placere sau pentru a face rau, nu au nicio scuza.

Oamenii de stiinta au studiat si vor mai studia mecanismele care declanseaza minciuna. In astrologie, chiar s-a alcatuit un top al mincinosilor in functie de zodie. Sa vedem care este acesta si daca ti se pare relevant. Descrierea vinovatilor este aleatorie :)

GEMENI - mint, in general, pentru protectia personala. Urasc conflictele si una dintre solutiile de scapare este evitarea adevarului. Mint mult si prost. O minciunica spusa de acest nativ i se citeste pe chip. Zambetul complice si privirea in pamant il deconspira cu usurinta.

TAUR - sunt artistii disimularii. Mint cu seninatate si persuasiune, astfel incat ajung sa creada si ei ce spun! Lipsa adevarului e folosit de acest nativ mai ales pentru a iesi in evidenta. Se va lauda ca are cel mai tare job, spre exemplu. In realitate, s-ar putea sa fie somer de ceva timp. Asadar, in cazul Taurului minciuna este un must la CV, daca ne permiti exprimarea.

VARSATOR - un alt nativ care minte pentru a parea altcineva in ochii celor din jur. Considerat un intreprinzator prin exelenta, Varsatorul nu e chiar mereu un maestru al planurilor duse la bun sfarsit. Daca ajungi sa il cunosti, s-ar putea sa realizezi cu dezamagire ca ai in fata un om mediocru.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Semnul astral sub care ne nastem influenteaza si comportamentul nostru in relatie. Mai exact, suntem sau nu...
Astrele vor crea, in 2018, din pacate, anumite dificultati pentru trei dintre nativii Zodiacului! Acestia vor trebui...
O persoana aflata in zodia Taur este nascuta in perioada 21 aprilie - 20 mai. Se spune...