Cum sa recunosti un MINCINOS. Zodiile te ajuta

Cum sa recunosti un MINCINOS. Zodiile te ajuta

Minciuna e blamata de toata lumea, insa e folosita de multi oameni. Acest paradox are si o latura fireasca. O persoana care minte pentru a proteja sau pentru a se proteja, poate avea anumite circumstante atenuante. In schimb, minciunile spuse din placere sau pentru a face rau, nu au nicio scuza.

Oamenii de stiinta au studiat si vor mai studia mecanismele care declanseaza minciuna. In astrologie, chiar s-a alcatuit un top al mincinosilor in functie de zodie. Sa vedem care este acesta si daca ti se pare relevant. Descrierea vinovatilor este aleatorie :)

GEMENI - mint, in general, pentru protectia personala. Urasc conflictele si una dintre solutiile de scapare este evitarea adevarului. Mint mult si prost. O minciunica spusa de acest nativ i se citeste pe chip. Zambetul complice si privirea in pamant il deconspira cu usurinta.

TAUR - sunt artistii disimularii. Mint cu seninatate si persuasiune, astfel incat ajung sa creada si ei ce spun! Lipsa adevarului e folosit de acest nativ mai ales pentru a iesi in evidenta. Se va lauda ca are cel mai tare job, spre exemplu. In realitate, s-ar putea sa fie somer de ceva timp. Asadar, in cazul Taurului minciuna este un must la CV, daca ne permiti exprimarea.

VARSATOR - un alt nativ care minte pentru a parea altcineva in ochii celor din jur. Considerat un intreprinzator prin exelenta, Varsatorul nu e chiar mereu un maestru al planurilor duse la bun sfarsit. Daca ajungi sa il cunosti, s-ar putea sa realizezi cu dezamagire ca ai in fata un om mediocru.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Semnul astral sub care ne nastem influenteaza si comportamentul nostru in relatie. Mai exact, suntem sau nu...
O persoana aflata in zodia Taur este nascuta in perioada 21 aprilie - 20 mai. Se spune...
Familia si prietenii sunt concepte esentiale, intr-o societate in care totul se misca foarte rapid, sacadat, stresant....