Cum se prepara o salata detoxifianta

Cum se prepara o salata detoxifianta

Salatele detoxifiante ajuta la curatarea organismului, fiind extrem de sanatoase si hranitoare si putand fi consumate in orice moment al zilei.

Iata cum se prepara o salata detoxifianta:

Ingrediente:

• 4 cani de pepene rosu, taiat cubulete;
• O legatura mica de frunze de busioc, maruntite;
• 2 linguri de seminte de dovleac;
• Zeama de limeta, dupa gust;
• O cana de spanac tanar.

Modalitate de preparare:

Amestecati ingredientele intr-un bol si serviti salata imediat sau pastrati-o la frigider, maxim 2 zile, inainte de a o consuma.

Beneficiile ingredientelor:

Pepenele rosu are un continut ridicat de antioxidanti si nutrienti, ce ajuta la curatarea rinichilor, reducand inflamatiile din organism si prevenind aparitia cancerului.

Frunzele de busuioc reduc inflamatia, curata intregul organism si ofera o aroma placuta salatei.

Semintele de dovleac sunt o sursa importanta de zinc, magneziu si omega 3, ajutand la reducerea inflamatiei din organism.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Chiar daca italienii sunt numiti macaronari si se dau in vant dupa lasagna si pizza, italienii stiu...
In timp ce majoritatea nutritionistilor spun ca cea mai importanta masa din zi este micul dejun, in...
Benefica pentru organism, dieta cu legume verzi este ideala pentru oricine vrea sa slabeasca, sa isi detoxifice...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare