Cum se prepara sosurile enchilada vegetariene

Cum se prepara sosurile enchilada vegetariene

Sosurile enchilada vegetariene sunt extrem de sanatoase si pot fi consumate in timpul postului, alaturi de diferite preparate.

Iata cum se prepara:  

Ingrediente

Sosul enchilada vegetarian rosu

Portii: 2 cani si jumatate

- 3 linguri ulei de masline
- 1 lingura de faina
- 1/4 cana pudra de chili
- 2 cani supa de legume
- 237 ml pasta de rosii din conserva
- 1/2  lingura chimen macinat
- 1 lingura oregano uscat

Sosul enchilada vegetarian verde

Portii: 4-5 cani

- 1 lingura ulei vegetal
- 1/2 ceapa medie, curatata si maruntita
- 2 catei de usturoi, curatati si maruntiti
- 198 g ardei iute verde, maruntit
- 450 g de gogonele (rosii verzi), taiate grosier
- 1 lingura chimen macinat
- 1/2 lingura oregano uscat
- 1/2 lingura de sare cuser, granulata
- 1 cana de supa de leguma
- 1/2 cana de apa
- 1/2  cana de frunze de coriandru, taiate grosier

Mod de preparare:

Sosul enchilada vegetarian rosu are o baza de pasta de rosii si de pudra de chili. Daca doriti ca sosul sa fie mai puti iute, folositi mai putina pudra de chili.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ti-e pofta de niste coaste de porc gatite ca la restaurant, sa se desfaca de pe os...
In loc de ketch-up sau mustar poti prepara in propria bucatarie un sos picant de rosii obtinute...
Daca ai preparat pana acum legume in stil grecesc, incearca si o reteta cu vinete portugheze. Ingrediente:-...
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare