Revelion, salata

Lista articolelor despre revelion si salata pe AflaCum.ro

Articole despre revelion si salata

Citeste cele mai noi articole despre revelion si salata publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre revelion si salata, pe AflaCum.ro!

Masa de Revelion este intotdeauna un motiv de mandrie pentru gospodinele si gospodarii din Romania! Arata extraordinar, e plina de bucate traditionale, insa nu lipsesc nici preparatele speciale, care creeaza mereu o imagine aparte. Azi, am imprumutat o reteta colorata si plina de vitamine din tara marilor filosofi ai omenirii, Grecia. Este vorba despre salata greceasca.

Salata greceasca. Ingrediente:

- 6 rosii;

Lintele sunt leguminoase foarte apreciate in intreaga lume. Multe dintre retetele pe baza de linte au plecat din Asia si Africa, raspandindu-se destul de repede si cu succes si pe celelalte continente. Astazi, iti prezentam o reteta celebra: salata de linte din bucataria marocana!

Salata de linte ca in Maroc. Ingrediente:

– 250 grame de linte;

Vrei sa gatesti ceva rapid si foarte gustos? Avem solutia. Vorbim despre delicioasa salata de fasole verde cu maioneza. Se poate servi simpla sau in combinatii cu alte mancaruri precum o friptura de porc sau niste chiftelute de pui.

Salata de fasole verde cu maioneza. Ingrediente:

- 500 grame de fasole verde;

Revelionul vine intotdeauna cu multa mancare, distractie si voie buna! E perioada cand excesele alimentare si nu numai produc o multime de neplaceri romanilor. Balonare, greata, oboseala, stare generala de rau? Daca si tu te simti astfel, e cazul sa incepi programul de recupeare. Nu e ceva iesit din comun! Iti trebuie doar putina atentie si evident vointa.

Cum sa te recuperezi dupa masa de Revelion:

1. Evita sa consumi resturile alimentare. Daca masa a fost prea plina,cu sgiuranta a ramas multa mancare. Iti recomandam sa eviti rasfatul cu alimentele ramase de la masa de Revelion. Nu trebuie sa le arunci! Le poti foarte bine congela! Cam orice merge la congelator, de la carnea gatita frumos, pana la deserturile delicioase. De asemenea, daca nu vrei a congelezi mancarea , o poti reprepara pentru animalele din curte(caine, pisisca). De ce te sfatuim toate acestea? Simplu. Pentru ca dupa mesele copioase de Craciun si mai ales de Revelion, stomacul are nevoie de odihna. Mananca, asadar, putin pentru macar 2-3 zile din Noul An.

Masa de Revelion este intotdeauna un motiv de mandrie pentru gospodinele si gospodarii din Romania! Arata extraordinar, e plina de bucate traditionale, insa nu lipsesc nici preparatele speciale, care creeaza mereu o imagine aparte. Din aceasta ultima categorie, iti prezentam astazi o reteta de macrou marinat in propria bucatarie. Dupa preparare, pestele poate fi consumat simplu sau in diverse salate calde/reci. Enjoy!

Macrou marinat. Ingrediente:

- o jumatate de kilogram de macrou eviscerat(2 pesti );

Masa de Revelion este intotdeauna un motiv de mandrie pentru gospodinele si gospodarii din Romania! Arata extraordinar, e plina de bucate traditionale, insa nu lipsesc nici preparatele speciale, care creeaza mereu o imagine aparte. Azi, ti-am pregatit o reteta care va intregi peisajul unei mese bogate de sarbatori: oua umplute cu somon!

Oua umplute cu somon. Ingrediente:

- 7 oua de gaina mari/8 oua de gaina medii(daca ai oua de casa, cu atata mai bine);

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca iti place salata boeuf, cu siguranta te vei bucura de aceasta reteta. Ne referim la salata...
Azi iti prezentam o reteta ideala pentru mesele de Craciun si de Revelion! Este vorba despre atipica,...
Esti vegetarian sau pur si simplu vrei sa faci o pauza de la consumul de carne? Daca...
Vrei o salata simpla, rapida, dar, in egala masura, foarte gustoasa si aparte? Avem exact ceea ce...
Vrei o gradina, dar nu ai cine stie ce spatiu la dispozitie? In acest caz, cresterea hidroponica...
Te dai in vant dupa mancarurile care au la baza gustosii crabi? Atunci reteta aceasta simpla e...