Chiftele de cartofi cu branza

Chiftele de cartofi cu branza

O reteta fara carne, dar ideala pentru lacto-vegerieni sunt chiftelele de cartofi cu branza si ou.

Ingrediente:

- 300 grame cartofi,
- 2 oua,
- o lingura de branza rasa,
- sare, piper,
- 2 linguri de faina,
- 2 linguri de untura.

Mod de preparare:

1

Se fierb cartofii, se curata si se trec prin sita sau prin masina de tocat carne, se amesteca cu ouale batute ca pentru omleta, o lingura de branza rasa, o lingura de faina, sare si putin piper.

2

Cu aceasta pasta se face un carnat gros, care se taie felii de un deget de groase.

3

Aceste felii se tavalesc prin faina si se prajesc pe ambele parti in untura fierbinte.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

O reteta cu cartofi inedita sunt chiftelele de cartofi copti. Ingrediente: - 500 grame cartofi, - o...
O reteta de post numai buna de preparat in aceasta iarna sunt chiftelele de cartofi prajite in...
Aceste chiftele au o consistenta pufoasa, deoarece cartofii sunt un bun substitut pentru paine. Ingrediente: - 400...