Care sunt beneficiile practicarii Power Yoga

Care sunt beneficiile practicarii Power Yoga

Practicarea PowerYoga reprezinta un mod ideal de a combina beneficiile mentale, fizice si spirituale ale yoga cu exercitii fizice intense.

Trebuie, insa, sa fiti atenti sa nu exagerati cu exercitiile fizice, neglijand principiile de baza ale yoga.

Iata cateva sfaturi in acest sens:

Alegeti momentul potrivit al zilei. Puteti practica power yoga dimineata, deoarece acest lucru va da suficienta energie pentru intreaga zi. Incercati sa combinati exercitiile de dimineata cu cele de seara, deoarece va vor garanta un somn linistit si un bun inceput pentru a doua zi dimineata,

Invatati sa respirati. Exercitiile power yoga au la baza o respiratie corecta, care va vor ajuta sa va mentineti un anumit ritm, sa va cunoasteti limitele si sa deprindeti obiceiuri sanatoase. Daca respiratia si pozitiile se sincronizeaza perfect, veti putea simti cu adevarat efectele benefice ale practicarii power yoga.

Incepeti cu un ritm usor si intensificati-l treptat, pe parcurs. Multe persoane practica power yoga pentru beneficiile legate de sanatate sau pentru a face pur si simplu miscare, insa aceste beneficii se obtin treptat, in timp. Nu va descurajati daca simtiti nevoia sa luati o pauza in timpul unui astfel de antrenament. Este foarte important sa respirati corect si sa constientizati ca veti capata rezistenta in timp.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Statisticile ne arata ca traim intr-o lume sigura, cea mai sigura din istoria omenirii. Cu toate acestea,...
Societatea impune reguli de comportament. Fara acestea, evolutia umana ar fi imposibila. Unele dintre aceste dovezi de...
Barbia poate arata ce fel de copilarie ai trait, spune un studiu realizat recent pe 6 600...