Telefoane

Telefoanele mobile sunt instrumente indispensabile pentru cei care vor sa isi transmita ganduri, idei si informatii in timp real. Telefoanele inlesnesc comunicarea, indiferent de distanta, iar modul in care le folosim depinde de cunostintele noastre si de aplicatiile instalate.

Aproape orice roman are macar un telefon. In societatea moderna, un astfel de dispozitiv e absolut necesar. Ne ajuta sa comunicam rapid, de la distanta, fara a fi nevoiti sa ne intalnim cu diverse persoane din vietile noastre. Nu de altceva, dar ar fi imposibil sa ne vedem cu toate, in conditiile in care avem macar un job de 8 ore! Totusi, chiar daca avem telefoane, cei mai multi dintre noi de ultima generatie, inca suntem reticenti cu privire la nivelul de siguranta pe care aceste dispozitive il ofera.

Ai sters din greseala o fotografie sau mai multe din telefonul tau mobil? Nu e un proces ireversibil. Le poti recupera. Citeste acest articol si vei afla cum, indiferent daca ai iPhone sau un Android.

Telefonul scapat in apa se poate strica rapid! Daca, din pacate, ai patit-o, nu folosi cunoscuta metoda tratamentul cu orez. E ineficienta si chiar distructiva! Iti explicam in cele ce urmeaza de ce, dar si cum trebuie sa usuci in mod corect un telefon mobil!

Apelul prin telefon ramane una dintre cele mai folosite metode de comunicare in societatea moderna. Introduci un numar de telefon in memorie, apoi suni, ori de cate ori doresti. Asta daca nu cumva persoana pe care vrei sa o apelezi ti-a blocat numarul de telefon! In aceasta situatie, nu il mai poti apela pe respectivul/a!

Esti nemultumit/a de nivelul volumui din castile Androidului tau? Atunci, foarte probabil, setarile nu sunt facute cum trebuie. Despre acestea, dar si despre Super Volume Booster, o aplicatie foarte buna de crestere a volumului, in cele ce urmeaza.

Omul modern este, din pacate, dependent de gadget-uri. Telefonul este principalul vinovat in acest sens. De cate ori ai mers si tu la baie cu telefonul dupa tine? Probabil, de multe ori. Daca inca o faci, iti recomandam sa lasi deoparte acest obicei, deoarece e nociv!

Sistemul de avertizare RO-ALERT are rolul de a avertiza cetatenii Romaniei in cazul situatiilor de urgenta ce le pot pune vietile in pericol. Pana cand platforma a fost pusa la punct, au existat destule testari care anuntau, la ore mai putin potrivite, uneori, ca suntem in pericol din varii motive, cum ar fi un incendiu de vegetatie. Trebuie sa stii ca sistemul este foarte eficient, dar, daca doresti, il poti dezactiva astfel incat sa nu iti mai apara pe telefonul mobil!

Modul in care incarci telefonul este important pentru factura la energie electrica, siguranta ta, dar si pentru durata de viata a bateriei smartphone-ului. Bateriile utilizate in zilele noastre se bazeaza pe un numar precis de cicluri de incarcare. Astfel, pentru a dura mai mult, nu ar trebui sa incarci bateria 100% si nici sa o lasi sub 20 procente!

In viata omului modern exista tot felul de gadgeturi pe care, cel mai probabil, nu le curata atat de mult pe cat ar trebui. Laptop, telefon, smart tv – doar cateva dintre dispozitivele pe care le atingem frecvent in fiecare zi. Daca vrem sa ramanem sanatosi, ar trebui sa le dezinfectam macar la cateva zile! Chiar si cei mai mici membri ai arsenalului nostru tehnologic au nevoie de curatare. Ne referim evident la AirPods-uri!

Telefonul mobil este un mare purtator de microbi! In vremuri de coronavirus, acesta reprezinta un real pericol pentru sanatate, asa ca e necesar sa il mentii curat. Cea mai eficienta metoda de curatare a telefonului este oferita de un specialist in microbiologie.

Telefonul mobil este un accesoriu fara de care nu ne putem imagina lumea moderna! Utilitatea sa este evidenta, insa exista si o multime de elemente nocive legate de folosirea sa! Iata o lista de 5 actiuni gresite legate de telefonul mobil. Ele pot fi corectate, insa e nevoie de putina atentie si un dram de vointa.

Telefonul mobil are cele mai multe probleme din cauza aplicatiilor care consuma bateria. Mai mult, din pacate, unele aplicatii nu fac doar asta. Ele pot fura datele tale personale, inclusiv pe cele ale cardului bancar. Zeci de aplicatii periculoase apar in fiecare zi. Sunt atat de multe incat nici macar Google Play sau App Store nu pot tine ritmul cu ele. Asadar, siguranta dispozitivelor si a informatiilor private este in mare parte in mainile tale.

iOS 12 este versiunea sistemului de operare iOS de la Apple, succesorul lui iOS 11. Multe functii considerate inutile au fost eliminate, iar la nivel de baterie au aparut functii noi. Despre toate acestea, dar si despre modalitatile prin care poti imbunatati durata de viata a bateriei Ios 12 in cele ce urmeaza:

Husa de la telefonul tau s-a degradat? Ai nevoie de una noua si nu stii ce sa alegi? Sau poate nu ai bani sa cumperi una de calitate? Nicio problema! Poti face ieftin si rapid propria husa, la tine acasa.

Astazi, iti aratam cum sa actualizezi aplicatiile de pe dispozitivul tau Android. Poti face update-urile atat manual cat si automat. Iata despre ce este vorba.

Prin intermerdiul acestui articol ne propunem sa iti aratam cum se fac copii de rezerva de pe Android intr-un cont Google, pe un card SD sau intr-un folder din Google Drive.

Utilizezi un Android si doresti sa stergi datele de pe card-ul SD? Te invatam cum sa formatezi acest tip de card. Tine cont ca daca detii Android Nougat sau Marshmallow, ai posibilitatea sa formatezi cardul pentru stocare interna sau portabila.

Google a lansat varianta de ecran intunecat(tema intunecata-dark theme) pentru Google Keep, aplicatia pentru luat notite. Utilizarea temei intunecate va proteja mai bine ochii pe timp de noapte, micsorand considerabil contrastul de lumina din acea perioada a zilei. Mai mult, dark theme te ajuta sa economisesti bateria telefonului android.

Ai inceput sa te uiti la filme pe telefonul mobil, dar inca nu stii cum sa incarci o subtitrare? Iti aratam noi cum se face, indiferent daca detii un android sau un iphone. Procesul de a adauga/activa subtitrari este diferit de la o aplicatie la alta, insa esential este ca, in orice situatie te-ai afla, poti vedea pelicula cu subtitrare!

Ai cumparat un iPhone? Imposibil sa nu te gandesti, macar pentru cateva secunde, care va fi durata de viata a acestuia. Evident ca raspunsul nu poate fi exact, deoarece exista variabile si depinde ce se intelege prin durata de viata.