Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Snitelul de legume este o alternativa a snitelului de carne, la fel ca si chiftelele de legume.
Snitelul de legume este o alternativa a snitelului de carne, la fel ca si chiftelele de legume.
Ingrediente:
- 2 morcovi,
- un patrunjel,
- 4 cartofi,
- 1/4 de varza,
- o mana de fasole,
- una de mazare,
- 2 oua,
- 2 linguri de faina,
- o lingura de branza rasa,
- o lingura de pesmet,
- 2 linguri de untura,
- sare.
Mod de preparare:
Se fierb impreuna sau separat, in apa cu sare: morcovii, patrunjelul, cartofii fara coaja, varza (oparita mai inainte), fasolea verde si mazarea boabe, verde.
Se scurg bine din apa si se toaca impreuna, afara de mazare, potrivit de marunt.
Separat, se amesteca o lingura de faina cu doua oua, se adauga zarzavatul, branza rasa si sare daca mai trebuie.
Se ia cu lingura din compozitie, se fac chiftele rotunde cu mana data prin faina si se turtesc apoi in forma de snitel, pe un fund presarat cu pesmet.
Se rumenesc in untura.
si se servesc cu salata.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.