Cum sa faci chiftelute de post din naut si legume

Cum sa faci chiftelute de post din naut si legume

In perioadele de post, trebuie sa acorzi o atentie sporita alimentatiei, deoarece consumul deficitar al unor substante esentiale pentru corp iti poate provoca probleme de sanatate. Incearca sa mananci cat mai diversificat, chiar daca din meniul tau au disparut carnea, branza si ouale.

Astazi, iti prezentam o reteta ideala pentru o perioada de post: chiftelultele cu naut si legume.

Ingrediente:

- 400 grame de naut fiert;

- o ceapa uscata;

- o legatura de ceapa verde;

- un ardei rosu;

- 100 grame de porumb fiert;

- 200 grame de ciuperci proaspete;

- o legatura de patrunjel verde

- 3/4 catei de usturoi;

- ulei de masline;

- 100 grame de pesmet de casa cu condimente;

- cateva linguri malai;

- sare, dupa gust.

Mod de preparare:

- curata si spala ceapa, ardeiul, usturoiul, apoi toaca-le marunt.

- spala patrunjelul si toaca-l marunt.

- spala si feliaza ciupercile.

- mixeaza nautul cu blenderul, adaugand putin ulei de masline si sare.

- pune nautul intr-un castron.

- adauga ceapa, ciupercile si ardeiul.

- adauga porumbul scurs.

- foloseste o lingura pentru a amesteca.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Creierul cu ceapa este o reteta gustoasa si savuroasa care impune insa anumite restrictii pentru persoanele care...
Salata de naut cu patrunjel este simplu de preparat, delicioasa si sanatoasa. De asemenea, aceasta salata poate...
Humusul cu ardei copt este o reteta care presupune un timp de prepapare mai indelungat, insa rezultatul...