Tarta cu spanac, branza si marar

Tarta cu spanac, branza si marar

Tarta cu spanac, branza si marar este o reteta usor de preparat, iar rezultatul este de-a dreptul delicios.

Pentru aceasta reteta avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

- 500 gr spanac (poate fi congelat sau proaspat). In aceasta reteta am folosit spanac proaspat, pe care l-am fiert si maruntit.

- 300 gr branza de vaci
- 2 legaturi marar
- 2-3 oua
- aluat foietaj
- 50 gr unt
- 2 cepe
- 2-3 catei de usturoi
- 2-3 linguri smantana cu minim 15% grasime
- sare
- piper
- scortisoara

Mod preparare reteta Tarta cu spanac, branza si marar

1

Se pune la fiert spanacul.

2

In timp ce fierbe spanacul se pregateste umplutura. Este important sa nu fierbeti prea mult spanacul, mai degraba, acesta trebuie oparit.

3

Intr-o tigaie se pune sa se topeasca untul, iar dupa ce se topeste se pune la calit ceapa tocata, pana devine aurie.

4

Se scoate si se scurge spanacul, dupa care se marunteste cu un cutit.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ravioli cu branza si spanac este o reteta perfecta daca doriti sa preparati ceva rapid si delicios! ...
Spanacul poate fi preparat simplu sau se combina cu o serie de ingrediente atunci cand este preparat...
Fiert sau la cuptor, spanacul constituie o importanta sursa de fier de care trebuie sa te folosesti. ...