Grasime, carne

Lista articolelor despre grasime si carne pe AflaCum.ro

Articole despre grasime si carne

Citeste cele mai noi articole despre grasime si carne publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre grasime si carne, pe AflaCum.ro!

Pentru ca pulpa de vitel este o carne fara prea multa grasime, ea se poate impana cu slanina.

Pulpa de vitel impanata se asezoneaza cu felii de ceapa si se prepara la cuptor.

Ingrediente:

Deshidratarea reprezinta o modalitate veche de conservare a carnii. Carnea zvantata, asa acum i se mai spune, rezista mult mai bine, nefiind obligatorie refrigerarea sa. Asadar, carnea deshidratata este ideala in drumetii sau excursii in zone salbatice, unde nu exista metode de racire a carnii.

Carnea zvantata/deshidratata/uscata/jerky poate fi consumata ca atare sau reincalzita pentru a fi semirehidrata si introdusa intr-un fel principal. In general se deshidrateaza carnea de: vita, caprioara, bivolita, pui si curcan.

Cum sa deshidratezi carnea. Metoda cratita:

Multe persoane incearca sa slabeasca. Procesul este, de multe ori, dificil, mai ales cand vrem sa scapam de grasimea abdominala. Odata asezata pe burta, grasimea e mai greu de eliminat. De fapt, pentru sanatate, nu conteaza atat de mult ce greutate ai, ci cat de multa grasime depozitezi in zona abdominala.

Azi, nu iti prezentam o dieta miraculoasa, ci o bautura care te va ajuta sa arzi grasimea de pe abdomen. De asemenea, licoarea respectiva stimuleaza sistemul imunitar, detoxifica si intareste musculatura.

Bautura care te ajuta sa elimini grasimea abdominala. Ai nevoie de:

Multe persoane incearca sa slabeasca. Procesul e, de multe ori, dificil, mai ales cand vrem sa scapam de grasimea abdominala. Odata asezata pe burta, grasimea e mai greu de eliminat. De fapt, pentru sanatate, nu conteaza atat de mult ce greutate ai, ci cat de multa grasime depozitezi in zona abdominala.

Excesul de grasime poate duce la multe afectiuni grave, cum ar fi diabetul, atacul de cord sau depresia. De aceea, ti-am pregatit cateva trucuri pentru dimineata, care pot fi cu adevarat utile in lupta cu grasimea abdominala:

1. Nu te grabi. Graba strica treaba si de dimineata! In plus, ingrasa! Cand te grabesti pentru a nu intarzia la birou/scoala, te vei stresa. Iar asta inseamna cortizol in exces. Conform cercetarilor, acest hormon al stresului e responsabil cu ingrasarea. Asadar, incearca sa parcurgi cu mai mult calm rutina de dimineata!

Carnea preparata la garnita - o metoda de conservare folosita inca din vremea romanilor pe care romanii, mai ales cei din zonele rurale, o folosesc cu succes si in zilele noastre. Garnita este destinata, cu precadere, carnii de porc, insa metoda de pastrare este folosita si pentru carnea de vita, de oaie si chiar de pasare.

Cum sa prepari carne la garnita. Ingrediente pentru 4 persoane:

- 5 kg de carne macra sau cu putina grasime;

Craciunul inseamna traditie, obiceiuri si multa bucurie in casele romanilor. Printre obiceiurile vechi, regasim taierea si prepararea porcului. Asadar, dupa Ignat, gospodinele se apuca de cozonaci si de salata boeuf, iar barbatii de pregatirea porcului. O buna parte din carnea de porc se pune la afumat. Despre tehnicile de afumare, in cele ce urmeaza.

Cum se afuma carnea de porc. Metode de afumare:

- in afumatori - (constructii amenajate din lemn, metal sau caramida).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Prazul se gaseste din belsug in toate pietele, in aceasta perioada. Asa ca ar fi pacat sa...
O dieta corecta va avea un efect pozitiv asupra siluetei tale. In plus, poate restabili echilibrul hormonal....
Daca suferiti de afectiuni ale rinichilor sau ficatului, trebuie sa consumati mai putine proteine pentru ca nitrogenul...
Vrei o friptura de porc care sa te faca sa te lingi pe degete? Foloseste marinada! Noi...
Exista mai multe modalitati de a prepara un curcan, prin prajire in tigaie, prajire la cuptor sau...
Carnea de capra este slaba si are gustul asemanator cu cea de vita si se potriveste de...