Tratamente

Vrei sa afli mai multe informatii despre o boala anume? Vrei sa afli ce tratamente sunt indicate? Noi iti punem la dispozitie o lista intreaga cu remedii, insa decizia de a aplica un tratament o iei doar dupa indicatiile medicului!

Ai valoarea colesterolului prea mare? Daca da, va trebui sa o scazi! Altfel, inima ta poate avea de suferit. De obicei alimentatia nesanatoasa si un stil de viata haotic declanseaza cresterea LDL, cunoscut in popor si sub numele de colesterol rau.

Limfocitele sunt leucocite cu nucleul foarte voluminos. Ele se gasesc in limfa si in sange, avand un rol important in imunitatea organismului. Altfel spus, limfocitele sunt globule albe care ajuta sistemul imunitar sa lupte impotriva infectiilor. Limfocitele sunt de 3 feluri: celule T, celule B si celule natural killer(ucigase). Celulele B produc anticorpi care ataca virusurile invadatoare, bacteriile sau toxinele, in timp ce celulele T si cele natural killer ataca propriile celule devenite compromise.

Vrei sa iti intaresti imunitatea in mod natural? Doresti sa arati mereu tanar/a? Daca da, atunci acest amestec de vitamine este pentru tine. Se face rapid, e suficient de gustos, nu e costisitor si poate fi folosit frecvent, deoarece nu dauneaza sanatatii in niciun fel(cu exceptia cazurilor in care exista alergii la unul sau mai multe dintre ingrediente)!

Dintii sunt organe osoase formate din mai multe straturi, ingropate in gingii. In momentul in care smaltul dentar si dentina (stratul exterior al structurii dentare) sunt afectate de carii dentare, cauzate de inmultirea bacteriilor pe si intre dinti, incepe sa se formeze o cavitate/gaura. De obicei, o astfel de problema necesita tratament stomatologic (prin umplerea cavitatii). Totusi, exista situatii in care cariile dentare pot fi vindecate prin remedii la domiciliu, cum ar fi modificarile de alimentatie.

Limba alba/saburala numita si leucoplazie reprezinta o colorare a limbii, o afectiune care nu este legata de acest organ, ci de alte cauze sau afectiuni. Limba devine alba din cauza unui strat de particule organice, bacterii si celule moarte

Ruptura de perineu/ laceratia perineala mai este cunoscuta in randul oamenilor de rand si ca ruptura vaginala. Aceasta problema apare de obicei in timpul nasterii, putand fi provocata de asemenea in timpul actului sexual. O alta cauza a deteriorarii perineului(zona dintre vagin si anus) ar putea fi si purtarea tampoanelor. De obicei, fisurile sunt minore si se vindeca de la sine. In schimb, rupturile de perineu provocate de nastere necesita interventie chirurgicala(suturi).

Pseudomonas este un gen de bacili(bacterii) gram-negativi cu larga raspandire in natura (in sol, apa, pe plante). Unele specii pot provoca infectii. De exemplu P. aeruginosa (bacilul piocianic). Astazi, iti spunem tot ce trebuie sa stii despre pseudomonas, de la simptomele pe care le poate provoca pana la remedii.

Azoospermia reprezinta absenta spermatozoizilor din materialul seminal. Aceasta lipsa determina sterilitatea, astfel fiind afectata capacitatea de a procrea. Din fericire, exista tratamente care pot rezolva problema, partenera de viata putand sa ramana, astfel, insarcinata pe cale naturala.

Ai probleme in a mentine o erectie in timpul actului sexual? Nu te panica, dar nici nu te culca pe-o ureche! Aceasta problema apare, din pacate, la circa 50% dintre barbatii de peste 40 ani! Se numeste disfunctie erectila si poate avea un impact negativ atat asupra relatiilor, cat si asupra increderii in sine. Din fericire, exista metode de a trata afectiunea, de la simple modificari ale stilului de viata la medicamente pana la remedii pe baza de plante.

Prolapsul genital reprezinta o anomalie de statica pelviana ce presupune caderea peretilor vaginali si a uterului din pozitia anatomica naturala, prin alunecarea in canalul vaginal si exteriorizarea lor prin orificiul vulvar.

Orice om a sughitat macar o data in viata. E un proces care se intampla din varii motive, de la alimentatie, la anumite stari emotionale, pana la conditii externe, cum ar fi frigul. Oamenii de stiinta nu au gasit un remediu pentru sughit, insa exista cateva metode din popor, care functioneaza in mare masura.

Slabitul agresiv poate duce la aparitia nedoritelor vergeturi. Aceste dungi roz, rosii, violacee (apoi sidefie sau alba), localizate in regiunea abdominala sau pe fese reprezinta un adevarat cosmar pentru orice femeie. Si asta pentru ca, desi se amelioreaza, vergeturile nu dispar niciodata cu adevarat.

Alcoolismul reprezinta o problema serioasa in societatea omului modern. Romania, din pacate, se afla in top in ceea ce priveste consumul intens de bauturi alcoolice. Suntem pe locul 2 in acest clasament nedorit(clasament UE), cu circa 35% dintre cetateni recunoscand ca au luat parte la episoade de consum intens de alcool cel putin o data pe luna! Daca te afli printre cei dependenti si doresti sa scapi, e timpul sa te gandesti serios la o cura de dezintoxicare!

Inflamatia(umflarea) urechii poate fi cauzata de mai multe afectiuni, de la infectie, reactie alergica, intepatura/muscatura de insecta, piercing, pana la o boala specifica. Inflamatia e, de obicei, dureroasa. Din fericire, exista mai multe metode prin care poti rezolva problema, de la remediile de casa pana la tratamentul clasic, adica cel medical.

Libidoul poate scadea din mai multe cauze. Neintelegerile persistente in cuplu, problemele sociale, situatia financiara, plafonarea si chiar senzatia de incompatibilitate sexuala pot provoca scaderea apetitului. Din fericire, exista solutii pentru a remedia problema. Ai nevoie de dorinta, in primul rand!

Angiografia reprezinta un studiu radioscopic/radiografic al vaselor sangvine dupa introducerea unor substante radioopacee. Mai simplu spus, vasele de sange sunt analizate cu ajutorul razelor X. Angiografia ajuta medicul sa diagnosticheze o afectiune a inimii, astfel incat pacientul sa obtina cel mai bun tratament.

Bronsita este o afectiune a cailor respiratorii care consta in inflamarea mucoasei bronhiilor. Se manifesta prin tuse. Aceasta inflamatie este cauzata de un virus, de bacterii, de anumite alergii sau de boli autoimune. Bronsita are doua forme: acuta si cronica.

Dupa avort, e normal sa sangerezi intre 2 si 6 saptamani! Sigur ca exista si exceptii, adica femei care sangereaza putin spre deloc , dupa o intrerupere de sarcina. Daca te afli in prima categorie, dupa un prim avort, trebuie sa stii ca exista solutii de minimizare si chiar stopare a sangerarilor postavort. Despre acestea, in cele ce urmeaza.

Psoriazisul este o afectiune comuna a pielii, care se manifesta prin cresterea prea rapida a celulelor pielii. Astfel, apar pete proeminente, albe, argintii sau rosii in anumite zone ale corpului(scalp, coate, maini etc). Nu exista un remediu pentru aceasta boala autoimuna, insa exista tratamente de ameliorare. In primul rand, trebuie sa contactezi medicul dermatolog, daca sesizezi astfel de modificari la nivelul pielii! Apoi, ai la indemana medicina alternativa, cu modalitati naturale de ameliorare a simptomelor.

Tramadolul este un analgezic utilizat pentru tratatarea durerilor moderate si severe. Ca aproape orice medicament, tramadolul provoaca dependenta, daca e administrat pe termen lung. Din pacate, aceasta dependenta nu e usor de invins! Odata ce pacientul se lasa subit de tratament, va experimenta un sevraj dur, cu simptome precum dureri de cap, greata sau probleme respiratorii.