Tocanita de legume! Mancare de post

Tocanita de legume! Mancare de post

Una dintre mancarurile cele mai indicate in perioada de post sau pentru copii este tocanita de legume!

Este o reteta care se prepara usor, putand folosi aproape orice fel de legume!

Pentru aceasta reteta am folosit urmatoarele ingrediente:
- 2 cartofi
- un dovlecel
- 2 morcovi
- un praz
- 2 cepe mari
- ulei de masline
- patrunjel
- bulion
- sare
- apa

Mod preparare:

1

Se spala, se curata si se toaca legumele.

2

Punem o oala pe aragaz si punem la incins uleiul de masline.

3

Cand s-a incins se adauga mai intai ceapa si se lasa sa se caleasca putin.

4

Adaugam si restul legumelor. Le lasam sa se soteze putin, aproximativ doua minute, amestecand din cand in cand in ele.

5

Se adauga apa si sarea. Apa trebuie adaugata astfel incat se depaseasca legumele cu doua degete. Se lasa la fiert 30-40 de minute.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pastele integrale cu legume reprezinta o masa delicioasa, satioasa si usor de preparat. De asemenea, pastele integrale...
Pastravul pe pat de legume cu vin alb reprezinta o reteta potrivita pentru o cina de neuitat...
Pastrarea indelungata a alimentelor reprezinta o problema de care se loveste orice gospodina, la un moment dat....