Software

Instalarea unui soft pe calculator poate fi o operatiune dificila! Afla cum sa instalezi un soft pe pc-ul sau device-ul tau si apoi invata sa il folosesti! Cu ajutorul programelor si aplicatiilor electronice, iti vei simplifica viata cat ai clipi!

Daca ai un Windows 10 original, acesta va fi foarte simplu de activat. Nu incurajam pirateria. Totusi, daca ai o varianta de Windows fara licenta, trebuie sa stii ca acesta va functiona la inceput fara probleme. Dupa cateva saptamani de utilizare, verificarile de activare realizate de Microsoft identifica, insa, problema. Windows-ul va continua sa functioneze, dar fara acces la functii importante.

Esti incepator/oare in ale Excelului? Daca da, atunci, cel mai probabil, inca nu stii sa folosesti anumite functii foarte importante. Spre exemplu, foaia de calcul va fi inutila, daca nu stii sa inserezi(adaugi) randuri. Nu iti face griji! E mai simplu decat pare!

Vrei sa asculti dialogurile dintr-un film in limba preferata, folosind player-ul VLC? Sau poate vrei doar sa alegi subtitrarea preferata? Nu e complicat sa faci cateva setari pentru a obtine rezultatele dorite.

Esti intr-un oras din Romania/strainatate pe care nu-l cunosti si apelezi la taxi? E posibil ca taximetristul sa realizeze rapid asta si sa te cam plimbe prin zona. Asta inseamna timp si bani pierduti. Ca sa nu mai vorbim despre lipsa de respect la adresa ta! In curand, clasica inselatorie a taximetristilor nu va mai functiona, insa. Si asta deoarece Google Maps a gasit o solutie impotriva acestor practici incorecte!

Winamp - un program de care, cu siguranta, au auzit si l-au folosit toti romanii trecuti de 20 ani. Soft-ul era la moda in perioada anilor 90, cand muzica era ascultata in offline. Devenise o obisnuinta pentru utilizatorii de PC-uri ca, dupa ce instalau un Windows, sa instaleze si Winamp-ul.

Gasirea unei locatii curente pe Google Maps pe Android se poate face repede si usor, cu ajutorul urmatorilor pasi:

1. Activarea serviciilor de locatie

Iata cum puteti sa va curatati computerul, inainte de a fi scos la vanzare, pentru a parea mai atragator pentru potentialii clienti:

Somnul insuficient si insomniile cornice sunt realitati problematice in societatea actuala. Practic, o treime din populatia Mapamondului doarme mai putin de 6 ore pe noapte. Motivele tin de viata dezaorganizata, de stres, dar si de neglijenta.

Hard disk-ul se umple, de multe ori, cand ti-e lumea mai draga? Nu e o problema. Ai solutii la indemana!Azi, te invatam cum poti elibera spatiu de pe hard disk, rapid si fara batai de cap.

Team Viewer reprezinta un software proprietar pentru controlul unui PC de la distanta (remote control). Acest program asigura, practic, conexiuni intre diferite persoane, diferite locuri si lucruri din intreaga lume pe cea mai extinsa gama de platforme si tehnologii.

Windows 10 Creators Update beneficiaza de functia Night Light. Prin intermediul acesteia poti dormi mai linistit prin cresterea temperaturii de culoare.

Defrisarile pot fi stopate acum si de oamenii de rand! Ministerul Mediului a creat o aplicatie care transforma orice posesor de Android intr-un padurar!

Verificarea versiunii Windows a unui computer se realizeaza foarte usor, dupa cum urmeaza:

Daca ai un calculator vechi, depasit de noile cerinte, nu il arunca! Cu doar 25 dolari(aproximativ 108 lei), poti cumpara un program care sa-l transforme intr-un PC performant!

Cunoasterea versiunii Windows de pe un calculator sau laptop este necesara in vederea remedierii anumitor probleme sau pur si simplu pentru cultura generala a unui utilizator.

Instagram este una dintre cele mai populare retele mobile de socializare, in care pot fi incarcate poze si de pe computer, dupa cum urmeaza:

Desktop la Distanta (Remote Desktop) este utilizat pentru a inlocui sau instala software-uri pe computere aflate la distanta.

Pentru a schimba o parola in Windows XP trebuie sa va logati ca si administrator, pe un computer care are acest sistem de operare si sa parcurgeti urmatorii pasi:  

O data cu trecerea timpului, computerele si laptopurile functioneaza din ce in ce mai lent si se pot chiar bloca, datorita aglomerarii de informatii salvate sau din alte motive.

Daca incercati sa deschideti un fisier Word DOCX cu o versiune mai veche de Word, veti descoperi ca toate caracterele sunt amestecare si inlocuite, deoarece formatul DOCX a fost introdus in Word 2007 si nu poate fi citit in mod corespunzator de versiunile mai vechi de Word.