Software

Instalarea unui soft pe calculator poate fi o operatiune dificila! Afla cum sa instalezi un soft pe pc-ul sau device-ul tau si apoi invata sa il folosesti! Cu ajutorul programelor si aplicatiilor electronice, iti vei simplifica viata cat ai clipi!

Windows 10 Creators Update beneficiaza de functia Night Light. Prin intermediul acesteia poti dormi mai linistit prin cresterea temperaturii de culoare.

Defrisarile pot fi stopate acum si de oamenii de rand! Ministerul Mediului a creat o aplicatie care transforma orice posesor de Android intr-un padurar!

Verificarea versiunii Windows a unui computer se realizeaza foarte usor, dupa cum urmeaza:

Daca ai un calculator vechi, depasit de noile cerinte, nu il arunca! Cu doar 25 dolari(aproximativ 108 lei), poti cumpara un program care sa-l transforme intr-un PC performant!

Cunoasterea versiunii Windows de pe un calculator sau laptop este necesara in vederea remedierii anumitor probleme sau pur si simplu pentru cultura generala a unui utilizator.

Instagram este una dintre cele mai populare retele mobile de socializare, in care pot fi incarcate poze si de pe computer, dupa cum urmeaza:

Desktop la Distanta (Remote Desktop) este utilizat pentru a inlocui sau instala software-uri pe computere aflate la distanta.

Pentru a schimba o parola in Windows XP trebuie sa va logati ca si administrator, pe un computer care are acest sistem de operare si sa parcurgeti urmatorii pasi:  

O data cu trecerea timpului, computerele si laptopurile functioneaza din ce in ce mai lent si se pot chiar bloca, datorita aglomerarii de informatii salvate sau din alte motive.

Daca incercati sa deschideti un fisier Word DOCX cu o versiune mai veche de Word, veti descoperi ca toate caracterele sunt amestecare si inlocuite, deoarece formatul DOCX a fost introdus in Word 2007 si nu poate fi citit in mod corespunzator de versiunile mai vechi de Word.

Pentru a proteja un laptop de virusi si de programe daunatoare este indicat sa faceti o scanare totala si sa creati copii de rezerva a fisierelor din acesta, dupa cum urmeaza:

Oricui i se poate intampla sa-si uite parola computerului si sa nu reuseasca sa-l acceseze. Iata cum puteti accesa computerul personal daca v-ati uitat parola:

Functia Image Preview este foarte utila atunci cand este vorba de fisierele grafice din Windows, deoarece permite utilizatorilor vizualizarea micilor imagini thumbnail a fisierelor si nu a icoanelor generice.

O foaie din Excel poate cuprinde mii de celulele. Pentru a pastra anumite randuri si coloane vizibile, in timp ce rulati pagina in jos sau intr-o parte, puteti bloca celulele.

Daca sunt folosite timp indelungat, computerele nu mai functioneaza la viteza de odinioara si pot aparea tot felul de probleme.

Iata cum puteti sterge fisierele din computer direct, fara a le trimite in Recycle Bin, daca sunteti utilizatori Windows:

O adresa de Protocol de Internet, cunoscuta simplu ca adresa IP reprezinta un identificator numeric asociat unui dispozitiv (PC, laptop, telefonetc.) conectat la o retea.

Uber este o companie americana, care ofera la nivel global mai multe tipuri de servicii.

Iata 11 optiuni care nici nu banuiati ca exista intr-un Mac, ce va pot ajuta sa faceti anumite lucruri mai repede si mai usor:

Iata care sunt comenzile prin care puteti face diferite tipuri de screenshoturi (capturi de ecran) pe un Macbook: