Hardware

Descopera articolele noastre despre hardware!

Cardul micro SD a devenit o necesitate pentru orice detinator de telefon modern. Aplicatiile si actiunile de pe smartphone-uri ocupa memoria telefonului foarte repede, asa ca e nevoie de un card cat mai bogat in memorie.

Batranii primesc o veste buna! In curand, va fi scos pe piata un gadget care le va spori siguranta in timpul deplasarii pe jos. Este vorba despre centura cu airbag, ce se activeaza cand simte ca purtatorul este pe cale sa cada. Astfel, impactul cu solul este redus cu pana la 90%.

Tehnologia s-a dezvoltat cu o viteza aiuritoare, in ultimii 40-50 ani. Daca ne uitam la prototipurile sau versiunile unor obiecte care existau acum un secol, cu greu vom putea sa intelegem cum a fost posibila evolutia. Primele versiuni pot parea nesofisticate, amuzante sau ciudate, dar au pregatit calea viitoarelor tehnologii.

Laptopurile confera mobilitatea necesara in activitatile de zi cu zi si in munca de la serviciu, insa datorita folosirii frecvente si indelungate a bateriei, capacitatea acesteia scade in timp, mai ales daca este expusa la temperaturi ridicate.

Iata ce trebuie sa faceti daca doriti sa dati un nume unui MacBook nou achizitionat sau v-ati plictisit de numele vechiului laptop si doriti sa-l schimbati:

Daca o baterie de laptop MacBook este folosita un timp indelungat, procesorul acesteia poate intampina dificultati in detectarea procentului de incarcare a bateriei.

Laptopurile MackBook Air pot fi conectate la diferite minitoare, care nu trebuie sa fie neaparat marca Apple, pentru a viziona filme sau in alte scopuri.

Petele mici de pe ecranul computerului sunt foarte enervante.

Daca ati ramas fara spatiu de stocare pe MacBook puteti folosi cu usurinta un card de extindere a memoriei (+128GB), care nu necesita unelte sau cunostinte de programare.

Nivelul scazut al tusului dintr-o imprimanta face ca imaginile imprimate sa fie sterse.

Acest articol iti prezinta pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru instalarea sitemului de operare Windows 7 si este destinat in mod special incepatorilor, dar nu numai.

Memoria RAM sau Random-access memory, este un dispozitiv folosit de calculatoare pentru stocarea datelor.

Daca vreodata vei dori sa imparti hard-disk-ul tau in mai multe parti, denumite partitii sau volume, acest articol te va indruma in acest sens.

Acest articol te invata cum sa determini motivul pentru care un computer nu vrea porneasca. Daca exista o problema legata de hardware sau una referitoare la configurari.

CD ROM-urile computerelor nu necesita multa atentie, putand fuctiona timp indelungat cu depuneri de praf in interior, insa din cand in cand trebuie curatate.

Atunci cand ne cumparam un computer nou, ne asteptam ca acesta sa functioneze perfect, insa uneori nu este asa, deoarece exista anumite programe instalate fie de vanzator, fie de producator, care pot incetini procesul de functionare.

Depunerile de praf pot incetini si pot strica anumite componente ale unui computer.

Computerele sunt aparate absolut necesare supravietuirii in societatea contemporana.

Driverele sunt fisiere de configurare care ajuta hardware-ul si alte dispozitive sa functioneze si instalarea lor poate fi destul de dificila, daca nu se instaleaza in mod automat.