Cum sa transformi imprimarea palmelor in arta

Cum sa transformi imprimarea palmelor in arta

Imprimarea palmelor este o activitate creativa pentru copii si adulti, ce poate fi transformata in arta, dupa cum urmeaza:

Stabiliti scopul unui astfel de proiect. Puteti face un singur tablou, cu palmele copilulului imprimate, pentru a-l oferi bunicilor sau altor rude sau puteti crea mai multe tablouri, urmarind evolutia in timp a mainilor micutului.

Alegeti un design. Puteti decora amprentele palmelor unui copil, transformandu-le in pesti care inoata sau in literele alfabetului, de exemplu.

Aflati daca copilul doreste sa participe in acest proiect. Chiar daca aparent este un lucru usor, unii copii nu doresc sa faca asa ceva, imprimarea palmelor devenind astfel o corvoada pentru ei, caz in care nu trebuie obligati.

Alegeti un moment al zilei in care copilul este odihnit, satul si fericit, deoarece va fi mult mai deschis spre participare.

Puneti la indemana toate lucrurile necesare pentru realizarea acestui proiect. Turnati vopseaua in boluri diferite, in functie de culori si aveti grija sa aveti cat mai multe prosoape si apa in apropiere, pentru a putea sterge urmele sau petele de vopsea.

Pagina 1/3

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Faptul ca arati aproape tot ce ai, nu te va face mai atragatoare pentru un barbat. Chiar...
Ai renovat casa? Probabil ca rasufli mai usor, insa nu e totul gata. Mai ai de curatat...
Una dintre schimbarile de look la indemana oricui este vopsirea parului. Parul roscat atrage atentia tuturor, insa...