Cum arata o FEMEIE RESPECTATA. Tu unde te situezi?

Cum arata o FEMEIE RESPECTATA. Tu unde te situezi?

Traim o epoca in care egalitatea dintre sexe pare ca a atins apogeul. Totusi, discriminarile nu pot fi eliminate, asa ca unei femei nu ii va fi neaparat usor sa se impuna in societate, sa castige respectul tuturor. Personalitatea, caracterul, dar si experienta isi pun amprenta asupra comportamentului pe care il adopti la serviciu, pe strada si chiar in familie. Astfel, vei primi exact respectul pe care il meriti.

Asadar, daca vrei respectul oamenilor din jur, trebuie sa il castigi. E valabil pentru orice om. Iata cateva comportamente pe care femeile respectate le folosesc cu real succes:

1. Persuasiunea. O femeie care vrea sa castige respectul cuiva, trebuie sa fie convingatoare, fara sa deranjeze. Fiecare cuvant e folosit dintr-o convingere totala si are menirea de a transmite entuziasm. Ceilalti vor fi acaparati de o astfel de expunere sincera si motivanta. Nu uita: vei primi respectul celorlalti, doar daca ai respect de sine.

2. Accesibilitatea. O femeie respectata stie sa atraga persoane in lumea ei. A nu se intelege ca vorbim despre o tipa usuratica. Accesibilitatea inseamna capacitatea de a impartasi celor din jur valorile tale. O femeie respectata nu va fi ingamfata si nici nu va privi celelalte femei ca pe potentiale rivale. Daca situatia o cere, o femeie invatata cu respectul va fi capabila sa puna capat elegant unei conversatii inutile.

3. Rezistenta la critici. Nu, nu ne referim la nepasare, ignorare, ci la felul pozitiv de a primi o critica. O femeie respectata analizeaza si are o idee clara despre sursa neintegerii oamenilor ce practica metoda criticilor. Practic, daca respectiva critica nu e fondata, o astfel de femeie va incerca politicos sa ii arate criticului ca parerea sa este respectata, dar nu impartasita. Daca, in schimb, critica e fundamentata, femeia care merita respect va recunoaste obiectivitatea criticii si ii va multumi celui care i-a adus-o.

4. Recunostinta. Femeia demna de respect intelege importanta oamenilor de valoare din viata ei. Cand atinge succesul, o asemenea femeie stie sa fie recunoascatoare persoanelor ce au sustinut-o chiar printr-o simpa informatie.

5. Solutia. In momente de cumpana, femeia respectata cauta solutii. Nu plange, nu se vaita, chiar daca ii e foarte greu. Daca este nevoie, incaseaza lovituri, ca apoi sa atace acolo unde e necesar.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Venirea pe lume a unui copil reprezinta unul dintre cele mai fericite momente pentru parinti. In acelasi...
Orice femeie cauta relatia perfecta, acea conexiune puternica alaturi de barbatul iubit. Tocmai din dorinta de a...
Femeile mature stiu exact ce isi doresc de la o relatie si nu se sfiesc sa exprime...