Afla cand se afiseaza rezultatele de la bacalaureat

 Afla cand se afiseaza rezultatele de la bacalaureat

Dai BAC-ul in 2014 sau ai pe cineva apropiat care il da? Vezi cand se afiseaza rezultatele de la BAC.

Prima sesiune de bacalaureat din lunile iunie-iulie 2014 a inceput pe 10 iunie.

La prima sesiune de bacalaureat s-au inscris 161.705 candidati, conform Edu.ro.

Examenul de bacalaureat a debutat pe 10 iunie cu proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala la limba romana si se va sfarsi pe 4 iulie cand elevii inscrisi la examen vor sustine la alegere proba profilului si a specializarii.

Urmeaza ca pe 7 iulie sa se afiseze rezultate pana la ora 12, iar elevii nemultumiti de rezultatele obtinute sa depuna contestatiile in aceeasi zi, pana in ora 16.

Intre 8 si 10 iulie are loc rezolvarea contestatiilor, iar pe 12 iulie se vor afisa rezultatele finale ale examenului de bacalaureat national, sesiunea iunie-iulie 2014.

Elevii care pica examenul din sesiunea de vara se pot inscrie la urmatoarea sesiune a examenului national  de bacalaureat din acest an.

Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS)  organizeaza in fiecare an scolar, potrivit legii, doua sesiuni de bacalaureat. Acest examen evalueaza competentele, nivelul de cultura generala si de specializare atins de absolventii de liceu la sfarsitul studiilor medii.

Absolventii de liceu pot consulta in acest sens calendarul examenului de bacalaureat 2014 pe site-ul oficial al Ministerului Educatiei.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Diferitele desene pe care le mazgalim inconstient in timp ce vorbim cu cineva la telefon sau in...
Daca esti cadru didactic si te-ai inscris la examenul de titularizare din 2014 sau te pregatesti pentru...