Cum se foloseste corectorul

Cum se foloseste corectorul

Multe persoane se plang astazi din cauza problemelor pe care le au cu tenul: acnee, puncte negre, pete, cosuri, dar este o realitate ca foarte putine persoane au un ten perfect.

Vrei sa ascunzi imperfectiunile tenului, sa-ti ascunzi cearcanele sau cosurile?

Foloseste un corector care ajuta si la ascunderea oricarei probleme (sau diminuarea ei) si la tratarea acesteia.

Pentru ca rezultatul sa fie cel scontat, ca nici o pata sau imperfectiune sa nu fie vizibila, trebuie respectate anumite etape, necesare in aplicarea corectorului:

1

Alegerea corectorului. In prima instanta  trebuie ales corectorul cu grija, pentru ca, aplicat pe fata, el trebuie sa ascunda anumite probleme ale tenului si sa para cat mai natural posibil, adica apropiat de nuanta tenului ( e recomandat chiar un corector putin mai deschis decat nuanta pielii, dar in acelasi ton).

2

Aplicarea corectorului. Corectorul se aplica in zona nasului, sub ochi si in toate zonele cu probleme. Se aplica in cantitati mici in mai multe zone (cate-un varf)  si cu degetul se aplica prin atingere (fara a se intinde sau freca) in zonele afectate.

3

Uniformizarea corectorului, astfel incat sa nu fie vizibila aplicarea acestuia, este ultima etapa a aplicarii corectorului.

Corectorul este indispensabil si pentru barbati si pentru femei, caci fiecare se poate trezi cu anumite pete nedorite sau cu vreo iritatie sau un cos suparator pe care este nevoit sa le(il) ascunda de ochii lumii.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Iata cum puteti sa va ascundeti cosurile de pe fata cu ajutorul machiajului: Folositi intotdeauna o...
Rolul machiajului este de a ascunde defectele si de a evidentia frumusetea naturala, deci, un make-up bine...
Machiajul potrivit face minuni atunci cand vine vorba de imbunatatirea caracteristicilor tale naturale. Probabil ai observat, insa,...