5 modalitati de a evita anxietatea si depresia

5 modalitati de a evita anxietatea si depresia

Anxietatea este o reactie normala, pe care oamenii o resimt, atunci cand se simt amenintati sau in pericol si care produce o serie de modificari in organism, in modul de gandire si in comportamentul uman.  

Pe de alta parte, depresia este o tulburare emotionala des intalnita in zilele noastre, care afecteaza modul in care o persoana mananca sau doarme, modul in care aceasta se vede pe sine sau modul de gandire a acesteia.

Iata 5 modalitati de a evita anxietatea si depresia:

1. Faceti ceea ce va place si astfel veti putea fi fericiti. Fiti perseverenti si incercati sa faceti lucrurile din ce in ce mai bine, automotivandu-va sa excelati in ceea ce faceti.  

2. Alimentati-va in mod corespunzator. Mintea are nevoie de mancare sanatoasa, pentru a mentine starea de fericire. Consumati alimente bogate in nutrienti, cum ar fi legumele, nucile, semintele si cereale integrale si nu uitati sa va rasfatati din cand in cand cu ceva dulce. O alimentatie corespunzatoare va va ajuta sa preveniti depresia.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Oricine se simte trist ocazional, pentru o perioada scurta de timp si ca reactie normala la o...
Anxietatea si depresia sunt lucruri la ordinea zilei in societatea noastra moderna. Anxietatea ne impiedica sa incercam...
Suferi frecvent de stari de anxietate care iti provoaca teribile dureri de cap? Consulta un medic. Vei...