Tratament pentru tiuitul urechilor

Tratament pentru tiuitul urechilor

Desi tiuitul urechilor nu este o boala in sine, acesta afecteaza  cel putin 10% din populatie potrivit savantilor care pregatesc un "antidot".

Tratamentul urmeaza a fi testat in aceasta luna pe o serie de voluntari.

Cauzele care conduc la tiuitul urechilor sunt multiple. In unele situatii tiuitul urechilor este produs de infectii, reactii adverse la unele medicamente, iar in alte cazuri este vorba de tensiunea arteriala.

Desi motivul tiuitului de urechi nu este comun, medicii vor incerca sa ofere pacientilor care sufera de aceasta afectiune magneziu pentru a le testa reactiile.

Potrivit studiilor, carenta de magneziu produce o serie de neplaceri in corp si poate provoca inclusiv pierderea auzului.

Tiuitul poate afecta una sau ambele urechi, iar in acest moment nu se cunoaste un remediu care sa vindece problema definitiv.

Savantii doar preconizeaza ca suplimentarea alimentatiei cu minerale poate fi tratamentul care amelioreaza aceasta suferinta, dar pana nu demareaza un studiu in acest sens, vindecarea tiuitului cu magneziu ramane doar o supozitie.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Dentitia se refera la procesul in care unui copil incep sa ii apara dintii prin gingii. Acesti...
Alcoolismul este o boala, care necesita o lunga perioada de recuperare si implicit multa vointa si ajutor...
Inflamarea vezicii urinare reprezinta o afectiune dureroasa, ce necesita tratament cu antibiotice si care poate cauza infectii...