Cum sa scapi de unghiile incarnate

Cum sa scapi de unghiile incarnate

Unghiile incarnate sunt dureroase si inestetice si uneori pot fi remediate doar prin interventii chirurgicale.

Iata cum puteti scapa de aceasta problema:

Pastrati unghiile de lungime medie si taiati-le drept. Unghiile rotunjite cresc mai usor in pielea din jurul degetelor, cauzand probleme. Folositi o unghiera speciala sau o forfecuta pentru a taia unghiile de la picioare. Unghierele obisnuite sunt prea mici si pot lasa margini ascutite in colturile unghiilor. Taiati-va unghiile de la picioare o data la 2-3 saptamani, iar daca cresc mai repede, scurtati-le mai des, pentru a nu le da sansa de a se incarna.

Nu mergeti la pedichiura daca aveti o unghie incarnata care va deranjeaza, deoarece pielea de sub unghie se poate infecta, datorita faptului ca ustensilele de la salon nu sunt intotdeauna dezinfectate corespunzator.  

Purtati pantofi de marime potrivita, deoarece daca va strang, vor presa unghiile de la picioare si acestea se pot incarna.

Urmariti daca unghiile de la picioare vi se incarneaza in mod frecvent, deoarece inseamna ca sunteti predispusi la asa ceva si trebuie sa luati masuri pentru a preveni aceasta situatie incomoda.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Sanatatea este esentiala pentru orice persoana. Fara ea, evolutia umana este aproape imposibila. Sunt multe feluri in...
Oamenii au unghii diferite. Unele pot fi lungi si late, mici si patratice, iar altele pot fi...
Onicofagia reprezinta prostul obicei al roaderii unghiilor. Este un tic nervos care se poate instala atat in...