Esti bolnav sau extenuat? Trateaza-te prin silvoterapie

Esti bolnav sau extenuat? Trateaza-te prin silvoterapie

Silvoterapia reprezinta actiunea profilactic-curativa binefacatoare a arborilor si arbustilor asupra oamenilor bolnavi sau obositi. Aceasta terapie complementara e recunoscuta inca din 1927, fiind diferita de toate celelalte terapii naturiste. Asadar, daca stresul, oboseala cronica, extenuarea sau alte afectiuni nu te lasa sa te bucuri de viata, e cazul sa incerci silvoterapia!

Silvoterapia, remediu in natura. Plimbandu-te printre copaci, te bucuri de aerul curat, insa, cel mai important te hranesti cu energia arborilor. Silvoterapia tocmai de acest fenomen fascinant se ocupa. Inveti, practic, ce copaci sa alegi in functie de afectiunea pe care o ai.

Arbori cu energie pozitiva: teiul, frasinul, salcia, stejarul, mesteacanul. Acestia alimenteaza organismul uman, calmeaza boli si dureri, inlatura stresul, supararea, ofera liniste sufleteasca.

Arbori cu energie negativa: plopul, liliacul, arinul, bradul, platanul, nucul. Acestias absorb energia din organismul uman, putand sa dea o senzatie de slabiciune in unele cazuri. Prezinta, insa, un mare avantaj: elimina energiile daunatoare din organism si odata cu ele si senzatia de durere, mai ales in cazul bolilor cronice.

Perioade de maxima eliberare energetica a arborilor:

Bradul, pinul, bradul alb, tuia – actioneaza tot timpul. Toate coniferele linistesc, calmeaza, elimina depresiile si orice stare negativa.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Nervul sciatic este cel mai mare nerv din corpul uman. Acesta pleac─â din partea de jos a...
Ficatul este organul cu cele mai multe si mai diversificate functii din organismul uman(peste 500 functii). Dupa...
Obiceiurile fac parte din zestrea unui popor. Fara ele, identitatea unui neam are de suferit pe termen...