8 martie

Lista articolelor despre 8 martie pe AflaCum.ro

Articole despre 8 martie

Citeste cele mai noi articole despre 8 martie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre 8 martie, pe AflaCum.ro!

Ziua internationala a femeii este celebrata in multe tari din întreaga lume. Este o zi in care femeia, indiferent ca e mama, sora, iubita sau prietena, primeste o atentie sporita. Sarbatoarea are deja vechime. In 1908, la New York, se sarbatorea pe 28 februarie - Ziua Nationala a Femeii.

In forma actuala, adica pe 8 martie, Ziua Femeii a fost sarbatorita, pentru prima oara, in Germania. A fsot momentul simbolic ce avea sa devina o marca a luptelor si protestelor femeilor pentru drepturi. Asadar, de Ziua Femeii sarbatorim curajul, indarjirea, gingasia, feminitatea si puterea ce le repzeinta pe taote reprezentantele sexului frumos.

Sa vedem, insa, cum este sarbatorita Ziua Internationala a Femeii pe Mapamond:

Ziua Internationala a Femeii este sarbatorita, in fiecare an, pe 8 martie. E o zi speciala in care cu totii ne gandim la mame, surori, iubite si prietene. Adevarata provocare a acestei sarbatori este, bineinteles, cadoul potrivit.

Daca ti-e teama sa nu alegi cadoul nepotrivit, iti oferim o mana de ajutor. Te poti orienta cu mai multa usurinta in functie de zodie. Iata care sunt cele mai potrivite cadouri pentru fiecare din cele 12 semne zodiacale.

Berbec. Nu uita, cand alegi cadoul, ca femeia din aceasta zodie este o persoana cu mult dinamism, foarte activa, uneori chiar colerica. Si pentru ca tot a venit primavara, tentatia sa catre activitatile sportive in aer liber poate deveni foarte mare. Cum poti s-o dai pe spate? Cumpara-i o racheta de tenis sau chiar o pereche de pantofi sport. Orice cadou ar fi, insa, nu uita sa aiba in componenta si culoarea rosie, culoarea ei preferata.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.