Adrenalina

Lista articolelor despre adrenalina pe AflaCum.ro

Articole despre adrenalina

Citeste cele mai noi articole despre adrenalina publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre adrenalina, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Xilina cu adrenalina si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Anestezie de infiltratie, anestezie de conducere în interventii de chirurgie generala, buco-maxilo-dentara; anestezie spinala.

Contraindicatii:

Citeste prospectul medicamentului Xilina, solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Utila pentru obtinerea tuturor tipurilor de anestezie locala, infiltratie epidurala, caudala, spinala, superficiala.

Folosita in tratamentul tahiaritmiilor ventriculare (aritmii ventriculare asociate infarctului miocardic si pentru controlul fibrilatiei ventriculare - in resuscitarea cardiopulmonara - in general la pacientii care nu au raspuns la cardioversie si adrenalina).

Adrenalina injectabila contine epinefrina si este recomadata in caz de soc anafilactic si in astmul bronsic.

Prospect Adrenalina, solutie injectabila. Acest medicament este indicat in urmatoarele situatii:

urgente alergice - soc anafilactic, angioedem laringian; stop cardiac (prin asistolie ventriculara); accesul de astm bronsic; hemoragii capilare la suprafata (in aplicatie locala); se asociaza anestezicelor locale vasodilatatoare (procaina, lidocaina) pentru a le prelungi actiunea si a le diminua toxicitatea generala.

Prospect medicament ADRENALINA , solutie pentru uz intern.

Indicatii: Urgente alergice - soc anafilactic, angioedem laringian; stop cardiac (prin asistolie ventriculara); accesul de astm bronsic; hemoragii capilare la suprafata (in aplicatie locala);

se asociaza anestezicelor locale vasodilatatoare (procaina, lidocaina) pentru a le prelungi actiunea si a le diminua toxicitatea generala.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.