Aglomeratie

Lista articolelor despre aglomeratie pe AflaCum.ro

Articole despre aglomeratie

Citeste cele mai noi articole despre aglomeratie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre aglomeratie, pe AflaCum.ro!

Omul modern isi petrece, in medie, jumatate de ora pe zi stand la o coada intr-un hipermarket! O perioada imensa, daca ne gandim ca dormim 7-8 ore/zi, alte 8 ore le petrecem la locul de munca si macar o ora o pierdem pe drum inspre si de la locul de munca! Cat timp liber ramane? Putin! Asa ca ar fi cazul sa devenim mai eficienti.

Te-ai obisnuit sa pierzi mult timp in hipermarket, stand la cozi interminabile? Ar trebui sa cauti solutii, nu sa te complaci. Exista cateva trucuri care te vor ajuta sa alegi coada care se termina mai repede:

Aseaza-te in spatele unui cumparator(client) cu cosul plin. Probabil ca ti se pare un sfat fara sens. Nu e deloc asa. Un cercetator a descoperit ca fiecare persoana are nevoie de o perioada fixa pentru a saluta, a plati, a-si a lua la revedere si a iesi din rand. Aceasta perioada este estimata la 41 secunde de persoana. D e asemenea, ridicarea unui produs de pe banda necesita in medie 3 secunde. Dan Meyer este directorul academic la Desmos si autorul interesantului studiu. Acesta a a aflat ca, daca ajungi in spatele unei persoane care are 100 articole in cos, vei petrece 6 minute stand la coada. Daca te asezi la o coada de 4 persoane care au cate 20 articole, va dura aproape 7 minute pana vei pleca avand produsele in sacosa. Asta inseamna ca o coada cu mai putini oameni care au caruturi pline se misca mai repede decat una formata din mai multe persoane care au produse mai putine!

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.