Astilbe cultivare

Lista articolelor despre astilbe cultivare pe AflaCum.ro

Articole despre astilbe cultivare

Citeste cele mai noi articole despre astilbe cultivare publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre astilbe cultivare, pe AflaCum.ro!

Astilbele sunt plante tolerante la umbra, cu nevoi medii de umiditate. Au frunzis asemanator unei ferigi si flori colorate, in nuante pastelate de rosu, violet, roz, mov sau crem. Astilbele pot atinge 1,5 metri inaltime si se inmultesc simplu prin divizare.

Cum sa cresti astilbe in gradina. Alegerea locului. Aceste flori nu rezista la temepraturi foarte ridicate, asa ca alege un loc umbrit si racoros. Astfel, tufa de astilbe va creste controlat, iar florile se vor mentine mai mult timp. In zone cu mai mult de 4 ore de soare zolnic, tufa de astilbe creste peste masura, iar florile raman mici. Astfel, se va crea o imagine neingrijita.

Cum sa cresti astilbe in gradina. Pregatirea terenului. E necesar ca solul sa fie bogat in turba si in humus, cu pH acid si cu capacitate crescuta de retinere a apei. Utilizeaza fertilizatori pe baza de sulf, dar nu in exces. Trebuie sa mentii pamantul umed cat poti de mult. Astilbele se dezvolta armonios in prezenta umezelii combinate cu umbra.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.