Avaxim

Lista articolelor despre avaxim pe AflaCum.ro

Articole despre avaxim

Citeste cele mai noi articole despre avaxim publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre avaxim, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Vaccin Avaxim 160 U si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Imunizarea activa impotriva infectiei cu virusul hepatic A la adulti (peste 15 nai).

Dozaj: Inj. i.m., s.c. Se administreaza o singura doza de vaccine de 0,5 ml urmata de un rapel la 6 luni.

Citeste prospectul medicamentului  Avaxim, suspensie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Vaccin inactivat impotriva hepatitei A. Este indicat pentru imunizarea activa impotriva infectiei cauzata de virusul hepatitic A la adulti (peste 15 ani).

In general hepatita A se transmite prin ingerarea de alimente sau apa contaminate. Persoanele in contact cu subiectii contaminati se pot infecta pe cale fecal-orala. S-a demonstrat posibilitatea transmiterii bolii si prin sange sau prin contact sexual (relatii oral-anale). Vaccinarea impotriva hepatitei A se recomanda mai ales adultilor din categoriile cu risc crescut la imbolnavire cum ar fi: subiecti expusi datorita profesiunii lor: zilieri, personal din institutiile pentru copii handicapati, personal care lucreaza in centre de tratare a apelor uzate, personal care manipuleaza alimente; subiecti expusi la riscuri specifice: hemofilie, multiple transfuzii de sange, punctii intravenoase, practici homosexuale; subiecti nevaccinati care calatoresc in zone endemice (militari, personal diplomatic). Este posibil ca la data vaccinarii subiectul sa aiba deja o infectie nedepistata cu virus hepatitic A. In aceste cazuri se pare ca vaccinul nu modifica evolutia infectiei.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.