Barba crestere

Lista articolelor despre barba crestere pe AflaCum.ro

Articole despre barba crestere

Citeste cele mai noi articole despre barba crestere publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre barba crestere, pe AflaCum.ro!

Barba este considerata a fi un semn de masculinitate, putere, forta si intelepciune. Cu toate acestea, in cautarea obtinerii unei barbi bogate si stralucitoare, multi barbati nu reusesc din cauza mancarimii incontrolabile si a ingrijirii inadecvate. Daca incerci sa iti lasi barba, dar nu reusesti sa ii dai o forma, sa o faci sa para compacta si sanatoasa, inseamna ca ai nevoie de sfaturile de mai jos.

1. Regula celor 4 saptamani. Prima si cea mai dificila etapa dureaza 4 saptamani. In aceasta perioada, ai nevoie de vointa si rabdare. Totul din cauza mancarimii si iritatiilor.

2. Nu neglija pielea. Daca ai trecut cu bine peste prima luna, acum ai un inceput de barba si trebuie sa incepi ingrijirea sa. Este important sa speli barba in mod regulat si sa exfoliezi celulele moarte cu ajutorul unui scrub, pentru a preveni incurcarea firelor de par si pentru a hidrata barba.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.