Cadere par

Lista articolelor despre cadere par pe AflaCum.ro

Articole despre cadere par

Citeste cele mai noi articole despre cadere par publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre cadere par, pe AflaCum.ro!

Calvitia(caderea parului) este o problema comuna in zilele noastre. Barbatii sufera de aceasta afectiune mai frecvent decat femeile, iar pe piata gasesti tot felul de tratamente, unele foarte bune, altele mai putin eficiente. Pentru astazi, ti-am pregatit un remediu natural impotriva calvitiei, un remediu pe baza de usturoi.

Cum se instaleaza, cu predilectie, calvitia? In cazul barbatilor, chelia incepe cu rarirea parului in regiunea frontala si mediana a capului, generand o problema estetica vizibila. In cazul femeilor, calvitia isi face aparitia in zona crestetului capului, iar problema de estetica apare abia dupa o rarire a parului cu aproximativ 20-30%.

Cum sa stopezi calvitia cu suc de usturoi:

Caderea parului este o problema cu care se confrunta multi oameni si exista o multime de remedii mai mult sau mai putin costisitoare in acest sens. Iata cum puteti prepara acasa un ser de regenerare a parului:

Materiale:

- ulei de ricin;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.