Carne rosie

Lista articolelor despre carne rosie pe AflaCum.ro

Articole despre carne rosie

Citeste cele mai noi articole despre carne rosie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre carne rosie, pe AflaCum.ro!

In prezent, din ce in ce mai multi oameni adopta o alimentatie sanatoasa, fiind foarte atenti la alimentele pe care le cumpara si la ce comanda atunci cand merg la restaurant.

Iata un top cu 10 schimbari in alimentatie benefice pentru sanatate:

1. Inlocuiti gustarile nesatoase cu unele benefice
In ultimii ani gogosile, hamburgerii, cartofii prajiti si pizza au devenit foarte populare, atragand dupa ele o serie de probleme de sanatate (obezitate, diabet, depresie, probleme renale, oboseala acuta si probleme de digestie) deoarece sunt bogate in calorii, zahar si sare si au o valoare nutritionala scazuta.

Carenta de fier atrage dupa sine o serie de consecinte negative. Printre cele mai frecvente sunt oboseala, durerile de cap si incapacitatea de concentrare.

Fie ca lipsa de fier este cauzata de anemia feripiva sau de alte afectiune, cert este ca in cel putin 50% dintre cazuri, deficitul de fier cauzeaza oboseala si proasta dispozitie.

In acest sens, medicii recomanda suplimentarea dietei zilnice cu alimente bogate in fier si, in caz de nevoie, cu alte suplimente alimentare.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.