Ceai plante

Lista articolelor despre ceai plante pe AflaCum.ro

Articole despre ceai plante

Citeste cele mai noi articole despre ceai plante publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ceai plante, pe AflaCum.ro!

Greata, gazele, balonarea, durerea intermitenta, arsurile si diareea sunt simptome ale problemelor de stomac.

Acestea pot fi cauzate de mai multi factori, printre care se numara sindromul colonului iritat, mancatul in exces, stresul, ulcerul, intoleranta la lactoza si altele. Durerea asociata cu problemele de stomac poate fi usoara sau insuportabila, caz in care persoanele in cauza trebuie neaparat sa mearga la un control medical sau chiar la urgente.

Durerile usoare de stomac, insa, nu necesita ingrijiri medicale si pot fi tratate cu remedii naturiste, dupa cum urmeaza:

Sinusurile infundate nu reprezinta o afectiune serioasa, insa pot crea senzatii de disconfort si nu se vindeca de la sine.

Iata cum puteti sa va eliberati sinusurile, intr-un mod eficient:

- Stati departe de iritanti. Majoritatea oamenilor au sinusuri infundate, din cauza unor iritanti, precum: parul de animale, parfmurile sau fumul. Este indicat sa stati departe de acestea, iar daca faceti aceasta si simptomele se amelioreaza, puteti fi siguri ca acesti iritanti va infunda sinusurile.

- Beti ceai, de preferinta de plante, cum ar fi cel de menta, lamaie, Echinaceea si ghimbir. Puteti adaunga miere, daca nu suportati gustul in sine. Gustul picant si aburul cald al ceaiului, ajuta la decongestionarea sinusurilor.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.