Computere

Lista articolelor despre computere pe AflaCum.ro

Articole despre computere

Citeste cele mai noi articole despre computere publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre computere, pe AflaCum.ro!

O data cu trecerea timpului, computerele si laptopurile functioneaza din ce in ce mai lent si se pot chiar bloca, datorita aglomerarii de informatii salvate sau din alte motive.

Iata cum se reseteaza un Mackbook Pro:

1. Resetarea Sistemului (PRAM)

Computerele sunt aparate absolut necesare supravietuirii in societatea contemporana.

Multi angajatori si multe scoli cer cunostinte minime de utilizare a computerelor, cum ar fi redactarea de texte sau navigarea pe internet, utile pentru imprimarea unor documente sau intocmirea de proiecte. Insa capacitatea computerelor nu se limiteaza la actiunile enumerate.

Acestea pot fi folosite pentru a juca diferite jocuri, pentru divertisment sau ca si combine stereo. Insa, v-ati pus vreodata intrebarea cum functioneaza computerele? Ei bine, acestea urmeaza instructiunile unor programe, care sunt stocate in 0-uri si 1-uri pe hardrive  si pe driverul de CD ROM. Totul este in sistem binar, nu doar driverele. Sistemul binar contine instructiunile pentru hardware si partile fizice ale unui computer. Intelegerea hardware-ului este importanta pentru repararea, upgradarea si imbunatatirea computerului.

Daca lucrati cu electronice si aveti o serie de alte aparate electrice, trebuie sa fiti atenti la expunerea la radiatii.

Deoarece cu totii folosim computere, telefoane mobile si alte aparate electrice este extrem de important sa va protejati si sa va minimalizati expunerea la astfel de radiatii daunatoare.

Iata cateva sfaturi despre cum puteti sa va pastrati sanatatea si sa va protejati impotriva radiatiilor emise de computere:

Computerele si laptopurile nu se pot proteja singure impotriva virusilor, iar utilizatorii sunt cei care le viruseaza, prin deschiderea unor fisiere sau programe de origine indoielnica.

Iata cateva sfaturi utile, despre cum puteti evita virusarea computerului/laptopului dumneavoastra:

In primul rand, luati in considerare faptul ca World Wide Web va poate fi prieten, dar si dusman. Asadar, nu orice site este de incredere.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.