Culoare

Lista articolelor despre culoare pe AflaCum.ro

Articole despre culoare

Citeste cele mai noi articole despre culoare publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre culoare, pe AflaCum.ro!

Atunci cand alegeti rochiile pentru domnisoarele de onoare, trebuie sa tineti cont de dimensiunile si de trasaturile acestora si este indicat sa optati pentru un model si o culoare de rochie, care sa avantajeze pe toata lumea.

Iata cateva sfaturi in acest sens:

Tineti cont atat de preferintele domnisoarelor de onoare, cat si de ale voastre. Chiar daca mireasa are dreptul sa aleaga in acest caz, este indicat sa se consulte cu fiecare domnisoara de onoare in parte, pentru a multumi pe toata lumea, pe cat posibil si pentru a fi ajutata in luarea unei decizii.

Buzele tale au deseori nevoie de un pic mai multa culoare pentru a le defini forma.

Rujul nu a fost intotdeauna singura solutie pentru a colora buzele. Inaintea folosirii rujurilor, dupa cum e deja cunoascut, se folosea pomada, un fel de balsam de buze usor nuantat, cu o tenta odorizanta. Cum reuseau Cleopatra si femeile din acele perioade sa creeze acele buze rosii senzationale? Colorarea cu ajutorul fructelor e cel mai probabil raspuns.

Colorarea naturala a buzelor. Cum tot mai multe femei sunt ingrijorate de ingredientele incluse in fabricarea rujurilor, alaturi de dorinta acestora de a folosi cele mai naturale si ecologice metode pentru colorarea buzelor, suntem martori la trecerea catre era folosirii unor fructe diverse pentru a ne da culoare buzelor. Cel mai probabil Cleopatra, pentru a obtine acea nuanta rosie atragatoare, s-a bazat pe fructele rosii de rodie, originare din Orientul Mijlociu. In ziua de azi, pentru femeile care doresc doar o tenta de culoare pe buze, exista capsune, mure, afine si cirese care pot crea nuante frumoase de rosu, pana la tonuri de violet.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.