Daunatori gradina

Lista articolelor despre daunatori gradina pe AflaCum.ro

Articole despre daunatori gradina

Citeste cele mai noi articole despre daunatori gradina publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre daunatori gradina, pe AflaCum.ro!

Gradina reprezinta oaza de verdeata si de sanatate pe care o ingrijesti cu placere si mult suflet. Din pacate, acolo unde se afla plantele bune, isi fac aparitia, intotdeauna, diversi daunatori, dar si multa buruiana. Pentru a tine lucrurile sub control poti utiliza diverse erbicide si insecticide. Tratamentele nu sunt , insa, intotdeauna, cele mai sanatoase. Pentru a reduce utilizarea de substante chimice, ai la indemana un truc simplu: cultivarea unor plante repelente.

7 plante repelente pentru diversi daunatori:

1. Menta prefera pamantul bine drenat, dar umed, tolereaza umbra si are nevoie de ingrijire minima. O iubim, in special, datorita parfumului sau puternic. In schimb, unele animale si insecte nu suporta acest miros puternic. Asadar, un atu pentru gradina ta! Repelent pentru: furnici, tantari, melci si soareci.

Exista insecticide diverse pe piata de profil, insa majoritatea contin substante periculoase pentru sanatatea umana. Daca vrei o solutie naturala pentru indepartarea daunatorilor din gradina ta, trebuie sa citesti materialul urmator. Vorbim despre apa de usturoi!

Cum sa prepari apa de usturoi. Ai nevoie de:

- o capatana de usturoi;

Limacsii sunt melci fara casa, care distrug plantele din gradina, deoarece se hranesc cu frunzele si fructele acestora.

Exista mai multe modalitati de a scapa de acesti daunatori, dupa cum urmeaza:

1. Cu ajutorul capcanelor sau adunandu-i manual

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.