Decoratiuni craciun

Lista articolelor despre decoratiuni craciun pe AflaCum.ro

Articole despre decoratiuni craciun

Citeste cele mai noi articole despre decoratiuni craciun publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre decoratiuni craciun, pe AflaCum.ro!

Locuinta ta e mica si nu ai nicio idee despre cum ar trebui sa o amenajezi de Craciun? Iti venim in ajutor cu cateva sfaturi. Daca tii cont de ele, vei transforma caminul tau intr-un loc cald si luminos, asa cum ar trebui sa fie orice casa in perioada Sfintelor Sarbatori de Craciun.

Cum sa decorezi o locuinta mica de Craciun

Foloseste inaltimea. E clar ca spatiul pe altime nu e deloc generos. In acest caz, diversele decoratiuni vor sta frumos si bine agatate de tavan.

Decoratiunile de Craciun facute acasa sunt o metoda economica si creativa de a va impodobi locuinta, de sarbatori. Iata 2 metode de a face un brad de Craciun din hartie:

1. Confectionarea unui brad de hartie 3D
Puneti-va la indemana materialele necesare:
o Hartie verde ( sau ce culoare doriti);
o Foarfeca;
o Un marker;
o Banda scotch;
o Decoratii pentru brad: sclipici, abtibilduri, funde, confetti, etc;
o Lipici solid/ lichid/ pasta.

Decupati doua sabloane in forma de brad din hartie. Indoiti 2 coli de hartie colorata in doua si trasati forma unei jumatati de brad, cu ajutorul unui marker, pe cate o parte a fiecarei hartii. Decupati apoi, cu ajutorul foarfecii si veti obtine 2 brazi simetrici.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.