Echipament

Lista articolelor despre echipament pe AflaCum.ro

Articole despre echipament

Citeste cele mai noi articole despre echipament publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre echipament, pe AflaCum.ro!

Vacantele la schi sunt distractive si reprezinta o modalitate minunata de a petrece timpul in familie.

Insa fara echipamentul adecvat, vacanta perfecta se poate transforma intr-una nefericita, soldata cu raceli grave. In plus, vremea la munte este extrem de schimbatoare, temperaturile urcand sau scazand brusc. Asadar este indicat sa va asigurati ca intreaga familie este echipata corespunzator, pentru ca vacanta sa fie una placuta si sigura.

Iata cum va puteti echipa adecvat pentru schi:

Pentru un pasionat de acvaristica mutarea intr-o noua locuinta poate fi un cosmar. Dupa ce ai investit timp si bani in acvariul de vis, unde inoata animalele preferate, e foarte greu sa-ti stapanesti emotiile cand te gandesti la cat de delicata este o astfel de mutare. Dar daca urmati urmatoarele sfaturi, totul ar trebui sa decurga fara probleme.

 Reduceti progresiv cantitatea de hrana a pestilor, incepand cu cateva zile inainte de mutare. Pestii au nevoie sa isi curete sistemul digestiv inainte de mutare, pentru ca stresul ii face sa-si “murdaresca” apa si sa o contamineze.

 Procurati-va o cutie frigorifica in care veti transporta pestii. Asigurati-va va e destul de incapatoare.
 Cumparati cateva pungi in care sa transportati pestii si echipamentul auxiliar al acvariului. Pungile trebuie s fie sigilate.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.