Efecte secundare scadere greutate, efecte secundare scadere greutate

Lista articolelor despre efecte secundare scadere greutate si efecte secundare scadere greutate pe AflaCum.ro

Articole despre efecte secundare scadere greutate si efecte secundare scadere greutate

Citeste cele mai noi articole despre efecte secundare scadere greutate si efecte secundare scadere greutate publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre efecte secundare scadere greutate si efecte secundare scadere greutate, pe AflaCum.ro!

Adesea scaderea in greutate atrage dupa sine o serie de efecte secundare, printre care se numara si ridurile. Iata cum puteti evita aceasta problema:

1. In primul rand, hidratati-va in mod corespunzator, acesta fiind un lucru esential in evitarea ridurilor, in timpul scaderii in greutate. Apa mentine elasticitatea si fermitatatea pielii, facand-o mai stralucitoare si mai neteda si ajuta la eliminarea toxinelor din organism, ce pot dauna sanatatii pielii.

2. In al doilea rand, consumati suficiente proteine, deoarece acestea reduc riscul aparitiei ridurilor in timpul scaderii in greutate, incurajand producerea de colagen, un nutrient foarte important, ce ajuta la pastrarea elasticitatii pielii si a sanatatii intregului organism.
3. In al treilea rand, o piele ingrijita corespunzator este un alt factor ce ajuta la evitarea aparitiei ridurilor in timpul scaderii in greutate. In acest sens este important sa aplicati o crema pe baza de apa, care sa va pastreze pielea elastica si ferma. Cereti sfatul unui dermatolog, in acest sens, daca aveti pielea sensibila sau ten gras.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.