Energie pozitiva

Lista articolelor despre energie pozitiva pe AflaCum.ro

Articole despre energie pozitiva

Citeste cele mai noi articole despre energie pozitiva publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre energie pozitiva, pe AflaCum.ro!

Nu exista om sa nu isi doreasca o viata linistita, plina de bucurie, in armonie. Poate doar persoanele cu probleme psihice sa aiba alte ganduri vizavi de viata. Stim cu totii ca pentru a gasi fericirea, e nevoie de liniste sufleteasca, de implinire socio-afectiva. Cum atingem aceasta nazuinta? Facand ce ne place(fara sa-i afectam pe ceilalti) si inconjurandu-ne de oameni ce rezoneaza cu noi.

In teorie, pare usor sa atingi bucuria, fericirea. In practica, e tare dificil, in principal pentru ca nu poti controla tot ce e in jurul tau. De altfel, nici n-ai fost creat sa controlezi, ci sa contribui la binele omenirii.

Uite asa, in jurul tau pot aparea, in orice moment, persoane care sa te incarce negativ, sa iti strice starea de bine. Se poate intampla acasa, la serviciu si chiar pe strada. Nu poti evita negativistii, insa poti incerca sa ii ignori. In plus, ai posibilitatea de a medita pentru a gasi echilibrul. Iar in vastul domeniu al meditatiei poti folosi bolurile cantatoare. Stim ca suna ciudat, dar aceste obiecte sunt speciale.

Oamenii folosesc, in general, plantele de interior ca element decorativ. Putini stiu, insa, ca anumite plante au si rolul de a imbunatati starea de dispozitie, de a a atrage energiile pozitive. Iata cateva dintre plantele energetice:

1. Menta este folosita pentru proprietatile sale curative. In popor, mai este cunoscuta si ca planta impotriva invidiei si a vrajilor. Unii cred ca menta atrage prosperitatea. Oricum ar fi, nu strica deloc sa ai asa ceva prin preajma. Mirosul superb de menta te va face sa te simti mai linistit.

2. Cactusul nu e chiar din categoria florilor care sa exceleze la capitolul frumusete. Totusi, e o planta care atrage energiile pozitive. Unii spun ca absoarbe raul din jurul sau si undele electromagnetice daunatoare ale diverselor aparate de uz casnic.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.