Femeie primul copil, femeie primul copil

Lista articolelor despre femeie primul copil si femeie primul copil pe AflaCum.ro

Articole despre femeie primul copil si femeie primul copil

Citeste cele mai noi articole despre femeie primul copil si femeie primul copil publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre femeie primul copil si femeie primul copil, pe AflaCum.ro!

Venirea pe lume a unui copil reprezinta unul dintre cele mai fericite momente pentru parinti. In acelasi timp proaspetii tati se confrunta cu foarte multe responsabilitati noi, iar mamicile cu si mai multe schimbari in viata lor. De fapt, femeile in timpul sarcinii si dupa ce nasc se schimba pana in punctul in care devin alte persoane!

Cum se schimba o femeie dupa ce naste:

Sarcina si maternitatea pot schimba structura creierului feminin. Aceste schimbari le determina pe mame sa fie mai atente la bebelusii lor si sa aiba o mai mare grija de ei. Potrivit cercetarilor realizate de Craig Howard Kinsley si Kelly G Lambert in Scientific American, acest fenomen se datoreaza fluctuatiei hormonale drastice care se intampla in timpul sarcinii, dar si nasterii si alaptarii. Astfel, creierul femeii dupa nastere ar putea fi remodelat, producandu-se modificari structurale in unele regiuni si marindu-se dimensiunea neuronilor in altele.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.