Google raspunsuri, google raspunsuri

Lista articolelor despre google raspunsuri si google raspunsuri pe AflaCum.ro

Articole despre google raspunsuri si google raspunsuri

Citeste cele mai noi articole despre google raspunsuri si google raspunsuri publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre google raspunsuri si google raspunsuri, pe AflaCum.ro!

Curiozitatea este o manifestare fireasca ce ne-a permis evolutia de-a lungul anilor. Suntem curiosi si bine facem, deoarece cunoasterea ne dezvolta la nivel personal si, intr-un final, ca grup social. Pana in era internetului, era necesar sa ne informam la fata locului(empiric) sau din carti. In zilele noastre lucrurile s-au schimbat: putem gasi aproape orice raspuns pe internet.

Azi, vom afla raspunsurile la 8 dintre intrebarile foarte populare puse de internauti din lumea intreaga pe faimosul motor de cautare Google!

1. De ce sunt atrase pisicile de chiuvete? Micile feline aleg acest loc aparent neprimitor din mai multe motive. In primul rand, s-ar putea sa le fie cald, iar acolo se pot racori. De asemenea, se simt in siguranta in interiurl chiuvetelor, deoarece sunt locuri inalte si inguste, adica spatii unde se simt in siguranta! Nu in ultimul rand, e foarte posibil ca pisica ta sa caute chiuveta atunci cand ii este sete.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.