Hiperpigmentare

Lista articolelor despre hiperpigmentare pe AflaCum.ro

Articole despre hiperpigmentare

Citeste cele mai noi articole despre hiperpigmentare publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre hiperpigmentare, pe AflaCum.ro!

Petele maro de pe fata apar mai frecvent la oamenii varstnici, la femeile insarcinate sau in urma expunerii excesive la soare, ca rezultat al cresterii nivelului de melanina, cunoscut a fi un pigment de culoare inchisa.

Acest fenoment, numit si hiperpigmentare este produs atat de cauze externe (raze ultraviolete, chimicale), cat si de cauze interne (transmisibile genetic). In general, petele de culoare maronie sunt benigne si pot sa dispara cu ajutorul unei retete simple formata din numai doua ingrediente: turmeric si lamaie.

Reteta remediu natural pentru hiperpigmentare

Unele pete de pe piele apar din cauza arsurilor solare sau sunt produse de anumite inflamatii, dereglari hormonale sau medicamente.

Colorarea pielii poarta numele de hiperpigmentare.

Petele de piele cauze de arsurile solare

Hiperpigmentarea este colorarea mai inchisa a unor pete pe piele.

Aceste pete devin mai inchise la culoare decat pielea normala inconjuratoare. Hiperpigmentarea e cauzata de expunerea excesiva la soare, rezultand in productia intensa de melanina. Melanina e cea care da culoare pielii. Chiar mai mult, cicatricile de pe piele datorate ranilor sau urmele de acnee pot deveni mai inchise la culoare atunci cand sunt expuse la soare. Desi acest lucru nu e periculos, e posibil sa iti doresti indepartarea acestora pentru a-ti imbunatati aspectul. Consulta-ti dermatologul pentru ca acesta sa-ti poata prescrie medicamentele pe care le poti lua pentru a trata petele inchise la culoare. Aceste medicamente si tratamente pot fi cumparate din orice farmacie.

Iata pasii care trebui urmati pentru a putea scapa de hiperpigmentare.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.