Imagine

Lista articolelor despre imagine pe AflaCum.ro

Articole despre imagine

Citeste cele mai noi articole despre imagine publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre imagine, pe AflaCum.ro!

Afla cum sa scapi de cearcane, riduri sau cosuri folosind aplicatia Perfect 365 cu ajutorul careia poti edita sau retusa rapid orice fotografie astfel incat sa obtii o imagine perfecta.

Stim cu totii ca fotografiile perfecte pe care le vedem in mass-media zi de zi, sunt prelucrate digital, imaginea originala fiind modificata cu pana la 70%. Pentru a realiza acest lucru este nevoie de o aplicatie pentru editarea imaginilor si cunostinte in folosirea acesteia, lucru care pentru multi este imposibil.
Acest articol te ajuta sa-ti prelucrezi fotografiile, pentru ca imaginea ta sa arate ca una realizata profesional, acest lucru fiind posibil in maxim 5 minute, direct pe telefonul sau tableta ta.

Instaleaza aplicatia Perfect 365 din App Store. Porneste aplicatia.

Poate vrei sa vezi niste poze aflate pe calculator pe un ecran mai mare (ca cel al televizorului) sau poate vrei sa vezi un film aflat pe calculator pe un ecran cu o diagonala si o claritate mai mare decat a pc-ului tau.

In ambele cazuri, poti face in asa fel incat televizorul sa devina un al doilea ecran pentru pc-ul tau.

Cum poti face asta?

Afla care e rezolutia televizorului tau.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.