Intretinere

Lista articolelor despre intretinere pe AflaCum.ro

Articole despre intretinere

Citeste cele mai noi articole despre intretinere publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre intretinere, pe AflaCum.ro!

Ochelarii de vedere sunt usor de intretinut, daca  stiti ce aveti de facut. Iata cateva sfaturi in acest sens:

Luati-i de pe ochi cu ambele maini, pentru ca bratele sa ramana drepte si aliniate. In caz contrar, unul dintre brate se va largi, facand ochelarii prea largi.

Nu va puneti ochelarii pe cap, deoarece isi vor schimba forma si pot cadea si se pot strica.  

Bijuteriile de aur sunt foarte elegante, insa pot fi si destul de sensibile. Iata cum se aleg, se curata si se intretin acestea:

1. Cum se aleg bijuteriile de aur

Informati-va inainte de a cumpara bijuterii de aur. Acestea pot avea culori, calitati si preturi diferite. Principalii factori ce trebuie luati in considerare sunt:
• greutatea in carate (9, 14, 18, 24 k) –indica puritatea aurului;
• greutatea in grame – indica greutatea unei bijuterii sau cat aur a fost folosit in aceasta;
• culoarea – exista aur galben, alb, roz;
• stilul care vi se potriveste;
• imbinarile bijuteriei;
• firma producatoare.

Obiectele de lemn precum si mobila sau parchetul din lemn masiv sunt la mare cautare in ziua de astazi si pentru a le putea ingriji corespunzator trebuie sa te informezi asupra modului specific in care aceste obiecte se curata.

Iata cateva modalitati de intretinere a obiectelor de lemn fara a dauna in vreun fel acestora.

1. Pentru curatarea prafului si a mizeriei  foloseste  o carpa de bumbac curata iar apoi  aspira tot praful folosind accesoriile mici (pentru a putea patrunde in toate rosturile) de la aspirator.

2. Pentru curatarea petelor si a murdariei in exces foloseste:
- ori un spray sau ceara de mobila (pe care o verifici in prealabil pe o suprafata mica pentru a fi convins ca nu dauneaza lemnului tau) pe care il (o) aplici conform instructiunilor
- ori, daca nu ai astfel de produse, amesteca 5l de apa calduta cu jumatate de cana de detergent lichid de vase. Se curata murdaria si petele pe bucati mici folosind o carpa umezita si stoarsa bine dupa care se lustruieste lemnul cu o carpa uscata.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.