Limax, capsuni ingrijire

Lista articolelor despre limax si capsuni ingrijire pe AflaCum.ro

Articole despre limax si capsuni ingrijire

Citeste cele mai noi articole despre limax si capsuni ingrijire publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre limax si capsuni ingrijire, pe AflaCum.ro!

Capsunile tale sunt mari si frumoase? Daca da, nu te bucura prematur. S-ar putea ca maine dimineata sa gasesti multe fructe ciopartite. Resposabili cu stricaciunile? Limacsii. Acesti melci fara cochilie reprezinta un inamic de temut pentru capsuni. Trebuie , asadar, sa ii indepartezi.

Cum sa indepartezi limacsii din capsuni. E necesar sa combini metodele pentru a avea siguranta ca limacsii nu mai ataca fructele de capsun. Iata care sunt aceste metode de indepartare a melcilor fara cochilie:

- curata bine pamantul pe care se afla capsunii. Astfel, vei putea observa fara probleme melcii fara cochilie. Ii vei putea aduna si vei evita stricaciunile;

Capsunii au nevoie de o atentie speciala in perioada primaverii, atunci cand ar trebui sa primeasca oligoelementele necesare. Cel mai eficient si sanatos poti hrani tufisurile de capsuni cu...drojdie obisnuita! Aceasta contine din plin vitaminele din grupa B, proteine, carbohidrati si minerale.

Beneficiile drojdiei pentru capsuni. Odata dizolvata in apa, drojdia formeaza compusi speciali care accelereaza formarea si dezvolatrea sistemului radicular, un fenomen foarte important daca tufisurile au fost transplantate. Drojdia ajuta la dezvoltarea armonioasa a capsunilor, deoarece le ofera o paleta de substante nutritive inainte de inflorire si fructificare.

Hranirea capusnilor poate fi efectuata cu drojdie proaspata, dar si cu cea uscata.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.