Limba modificare fata

Lista articolelor despre limba modificare fata pe AflaCum.ro

Articole despre limba modificare fata

Citeste cele mai noi articole despre limba modificare fata publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre limba modificare fata, pe AflaCum.ro!

Gusa sau barbia dubla se formeaza din cauza mostenirii genetice, a imbatranirii si a cresterii in greutate. O alta cauza mai putin cunoscuta este postura necorespunzatoare a limbii! Din fericire, poti corecta aceasta postura, iar gusa poate disparea. Va fi mai simplu pentru persoanele tinere, care au pielea ferma si stransa.  Acestea pot, astfel, sa-si imbunatateasca  simtitor conturul fetei dupa indepartarea grasimii.

Ceea ce numim de obicei gusa este practic un surplus de grasime care se formeaza sub barbie. Cu totii avem un pic de grasime in acea zona, fenomen normal, de atlfel. Totusi, muschiul platisma, care leaga gatul de barbie, se poate slabi in timp. In acest caz, mai multa grasime se poate acumula in zona, provocand aparitia gusii. Aceasta grasime suplimentara care se formeaza deasupra muschiului platisma se numeste grasime pre-plastica.

Pozitia gresita a limbii slabeste muschiul si incepe sa se formeze o barbie dubla. Medicii ne transmit ca, daca invatam cum sa pozitionam corect limba, este posibil sa scapam de gusa si putem imbunatati linia maxilarului. Pozitia corecta presupune sa ai mereu limba sprijinita pe partea superioara a gurii, inclusiv treimea inferioara a acesteia . Poti corecta pozitia limbii cu ajutorul exercitiilor de mai jos.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.