Masuri

Lista articolelor despre masuri pe AflaCum.ro

Articole despre masuri

Citeste cele mai noi articole despre masuri publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre masuri, pe AflaCum.ro!

Poluarea sub forma de smog si monoxid de carbon afecteaza aerul in marile orase din lume, fiind extrem de periculoasa pentru oameni si pentru mediul inconjurator.

Iata cateva masuri de reducere a poluarii aerului:

Schimbati mijlocul de locomotie

Actionati imediat. Prima ora este cruciala pentru ca nervii sa ramana in viata, ca muschii controlati de respectivii nervi sa nu devina inutili si ca victima sa-si revina pe deplin.

Riscul decesului creste daca victima nu primeste ajutor specializat imediat, pentru oprirea hemoragiei.

Insistati ca victimei sa i se faca imediat analize, pentru a vedea daca necesita fie desfundarea fluxului sanguin, cu ajutorul medicamentelor sau a unei intreventii artroscopice de indepartare a vreunui cheag de sange din artera afectata, fie oprirea hemoragiei anevrismului cerebral, printr-o operatie dificila, ce consta in introducerea unui filament spiralat in zona afectata, prin insertie artroscopica.

E greu sa gasesti o palarie care sa ti se potriveasca perfect atata vreme cat in magazine exista anumite masuri standard iar forma si marimea capului difera de la individ la individ.

Daca nu prea te intereseaza ca palaria de pe cap e putin cam prea mare pentru capul tau, atunci inseamna ca nu ai dificultati in alegerea unei palarii, dar daca esti mai mofturos si preferi ca palaria de pe cap sa-ti vina perfect, atunci iata cum poti sa afli ce masura ai la palarie pentru a sti ce trebuie sa cauti sau ce sa ceri pe comanda.

In primul rand trebuie sa  iei masura capului cum trebuie si sa nu te iei dupa masurile, pe care e foarte posibil sa le gasesti in interiorul palariei.

Orice barbat arata bine atunci cand e imbracat intr-un costum de calitate.

Chiar daca nu-ti permiti sa-ti cumperi un costum Armani, poti sa cauti pe cineva care sa-ti croiasca  un costum exact pe marimile tale daca nu vrei sa cumperi unul de gata din magazin.

Iata cum sa  iei masura pentru un costum de haine:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.